Gå til hoved-indhold
Normalt er der 6 både per start i sejlsportsligaen, men der forventes mange flere ved første start i Hadsund Sejlklub. Foto: Sejlsportsligaen.Kapsejlads
Normalt er der 6 både per start i sejlsportsligaen, men der forventes mange flere ved første start i Hadsund Sejlklub. Foto: Sejlsportsligaen.

Første officielle DM i J/70 i Hadsund

Imens lystbådende sejler Danmark tyndt, arbejdes der i baggrunden med planlægning af det første officielle DM for J/70 i Hadsund Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Hadsund sejlklub glæder sig til at ønske alle velkommen til Grundig Cup i Hadsund Sejlklub.

Imens at sommer freden har sænket sig over Danmark, og lystbådende sejler Danmark tyndt, arbejdes der i baggrunden med planlægning af det første officielle DM for J/70, som afholdes af Hadsund Sejlklub på Mariagerfjord i weekenden den 19-20 August.

DM bliver afholdt sammen med anden afdeling af Grundig Cup – og online tilmelding er åben via KDY's webside.

Det forklarer de her i artiklen til minbaad.dk.

Den første afdeling af Grundig Cup blev desværre aflyst grunde for få tilmeldte, men vi har allerede fået mange positive tilsagn fra J70 besætninger udtaler Rene Nielsen som også er en del af Hadsund Sejlklubs Sejlsportsliga hold.

Danmarks smukkeste fjord

Ud over at sejladserne skal sejles på Mariager Fjord, som igennem tiden flere gange er blevet kåret til Danmarks smukkeste fjord”, bliver stævnet også planlagt som et all-inclusive stævne, hvilket betyder at der vil være mulighed for at købe fuld forplejning under hele stævnet, til både deltagere og andet godtfolk til meget ”jyske” priser.

Forplejningen starter allerede fredag aften da man forventer at mange besætninger vil ankomme der for at sætte deres både i vandet, opsætte telt, campingvogn m.m.

Camping arealet vil forefindes på et grønt areal lige uden for klubhuses, som også vil være drejningspunkt for de sociale aktiviteter på land.

Som et alternativ til camping, arbejdes der på at kunne sætte besætninger i forbindelse med lokale bådejere som vil leje deres båd ud til overnatning, ligesom der arbejdes på at indgå aftale med Hadsund Sejlklub's nabo, Hadsund Roklub, om mulighed for at leje deres klubværelser der er tilknyttet roklubbens elite afdeling.

Stort antal J70'er i Danmark

Da der efterhånden er et stort antal J70 både i Danmark, ikke mindst takket været af Sejlsportsliga foreningen, der cirka hvert andet år sælger deres både til fornuftige priser. Der burde der være grundlag for et godt felt på startlinjen når første starte går lørdag 19. august.

Planlægning er godt igang, og der er mange bolde at holde i luften. Foto: Per Carlsen

Hadsund Sejlklub set lidt for over. Foto: Hadsund Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader