Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der var frisk vind i Thurø Bund. Foto: Nikolai Barnekow Jensen
Kapsejlads
Foto: Nikolai Barnekow Jensen

Sydfynske Mesterskaber i J/70 gik til Svendborg Sund Sejlklub

Svendborg Sund Sejlklubs ligamandskab, Team SEF, der består af rorsmand Claes Hulthin Sørensen og gasterne Jonas Sølvsten Sørensen, Alexander Fürsterling og Nicolaj Bjørnholt Christensen var bedst. De slog blandt andet den danske mester i Starbåd, Flemming Sørensen.

Af Troels Lykke |

De Sydfynske Mesterskaber i J70, der blev sejlet i Thurø Bund blev suverænt vundet af Svendborg Sund Sejlklubs Ligamandskab Team SEF.

På 2. pladsen kom Thurø Sejlklubs Ligamandskab (Thurø Pirates) og med samme pointtal kom på 3. pladsen et mandskab fra Troense Sejlklub med den nykårede Danmarksmester i Starbåd, Flemming Sørensen, ved roret.

- I alt 9 mandskaber fra sammenslutningen Sejlsport Sydfyn deltog i de 15 sejladser, som afvikledes efter ligakonceptet med 6 både til start ad gangen, og umpire til at dømme på banen. Og i det friske vejr var der nok at se til for både mandskaber og umpire, forklarer Henrik Buchwald, der er formand for Thurø Sejlklubs J70 udvalg.

Koster 1.100 kroner årligt at sejle J/70er

Sejlsport Sydfyn har i alt seks J/70'ere. 4 styks i Thurø Sejlklub og to fra Oure Skolerne.

- Det koster 1.100 kr om året eller 100 kr. pr gang for medlemmer af en sejlklub under Sejlsport Sydfyn at deltage i vores ugentlige torsdagstræning, fortæller Henrik Buchwald i dag til minbaad.dk.

Se flere fotos fra stævnet fra fotograf Nikolai Barnekow Jensen

content-loader
content-loader
content-loader