Gå til hoved-indhold
OLAS Float-On fra Exposure Lights er nomineret til pris i Amsterdam. Foto: Exposure Lights.Udstyr
OLAS Float-On fra Exposure Lights er nomineret til pris i Amsterdam. Foto: Exposure Lights.

Exposure Lights viser to nye sikkerhedslygter på METS

Exposure Lights lancerer OLAS Float-On og MOB Carbon ved METS 2017 i Amsterdam. Sikkerhedslygter til nødsituationer, den ene kan forbindes med OLAS App-alarm.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Exposure Lights har netop lanceret OLAS Float-On, en flydende lommelygte, som når den nedsænkes i vand, automatisk sætter sin MOB-strobe igang, og udløser OLAS App-alarmen, og retningsfinder på en ombordværende mobilenhed.

Også en ny MOB Carbon fra Exposure Lights bliver lanceret ved METS 2017 i Amsterdam. En ultra-let LED lommelygte og vandaktiveret strobe, lavet af aluminium og kulstof.

Endnu større sikkerhedshjælp

OLAS Float-On bliver lanceret ved METS 2017, Amsterdam. Produktet tilbyder en billig, multifunktionel ekstra sikkerhedshjælp til både nybegyndere og erfarne sejlere, udtaler Exposure Lights.

Som en personlig lommelygte er OLAS Float-On et meget effektivt, 120 lumen, lommestørrelse eller arbejdslampe, der passer til alle ombordjobs og kan også fastgøres til redningsvest eller redningsvest. Når det bliver bundet til OLAS App bliver det en endnu større sikkerhedshjælp.

Inden for otte sekunder efter at OLAS Float-On er nedsænket i vand, lyder der en alarm via OLAS App'en på mobilenheden. Dets skærmbilleder skifter fra standardnavigationsdata til klare visuelle retninger tilbage til punktet for hændelsen.

'Intelligent lygte'

Lygten slår sig sammen med vand for at forbinde sine terminaler, hvor den vil flyde og strobe en gang hvert andet sekund i op til 20 timer, og kan ses fra mere end tre sømil væk.

Produktmanager for Exposure Lights, Tom Harrop, forklarer:

- Vi har skabt OLAS Float-On ved hjælp af en kombination af Exposure's MOB-teknologi og vores OLAS mobilteknologi for at skabe en 'intelligent lygte'. Selvom OLAS Float-On ikke erstatter andet MOB-sikkerhedsudstyr, er det særligt velegnet til sejlere, der ønsker noget ombord for at hjælpe i en nødsituation, som ikke har investeret i andet end en redningsvest og kaste line, forklarer Tom Harrop, produktmanager for Exposure Lights.

Nomineret til pris

OLAS Float-On er anbragt i et flydende vandtæt plastikhus, som også sikrer maksimal Bluetooth-forbindelse og stabilitet omkring båden. Lygten flyder altid opad, så lyset er synligt.

De eksterne terminaler er adskilt og nedsænket for at sikre, at stroben kun aktiveres, hvis den nedsænkes i længere tid en seks sekunder. Dette forhindrer utilsigtet udløb fra sprøjtning, og muliggør også hurtig opladning via en USB-oplader 'snap-on'.

Prisen for OLAS Float-On ligger på 117.95 EURO, og er nomineret til en 2017 METS DAME Award.

MOB Carbon

Den nye MOB Carbon fra Exposure Lights er den seneste udviklingen af flydende sikkerhed og søgelys. En ultra-let LED lommelygte, der er vandaktiveret, lavet af aluminium og kulstof. Lygten har en standby tid på fem måneder.

Lygten kan bruges op til fem meter under vandoverfladen, så den er ideel at bruge når du skal dykke under kølen eller rengøre propellen.

Hvis du ved et uheld falder overbord, er MOB Carbon flydende og vil automatisk aktivere lys. Der er seks sekunders forsinkelse for at undgå utilsigtet aktivering. Lygten vil udsende et glimt hvert sekund, i op til 20 timer.

MOB Carbon er kompakt og flyder med lyset opad, ligesom OLAS-Float on. Tom Harrop, produktmanager, forklarer:

- Brugen har kulstof har en række fordele. Det er meget let og minimerer aluminium og omkostningerne, hvilket betyder, at vi har været i stand til at skubbe omkostningerne ved denne multifunktionelle MOB strobe og sikkerhedslys ned, udtaler Tom Harrop.

Prisen ligger på 149.95 EURO for MOB Carbon.

MOB Carbon fra Exposure Lights. Foto: Exposure Lights.

content-loader
content-loader
content-loader