Gå til hoved-indhold
Succesen Italia 9.98 kommer nu i en ny version med fokus på bedre komfort. Foto: PR-fotoKort Nyt
Succesen Italia 9.98 kommer nu i en ny version med fokus på bedre komfort. Foto: PR-foto

Italia 9.98 nu med dobbelt ratstyring - ses i Ishøj

Også italienske sejlbåde, der som regel vinder kapsejladser, finder vej til Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Fx Italia 9.98 i en ny club version med mere komfort.

Af Sara Sulkjær |

Italia 9.98 Furioserie, der har vundet flere ORCi-verdensmesterskaber og blev nomineret i European Yacht of the Year-konkurrencen 2016, kommer nu i en opdateret clubversion. 

Det er tursejleren, der er i fokus på den nye Italia 9.98 Club, som båden hedder. Mere komfort om læ samt et større cockpit skal give en behageligere sejlads for familien eller parret, der vil sejle hurtigt på ferie- og weekendture. 

Stadig god performance 

Som noget nyt er båden desuden udstyret med dobbelt ratstyring fra danske Jefa, mens bovspryd, køleskab, ekstra skabe i kabinen og bruser i cockpittet ligeledes står på udstyrslisten. 

Båden kan dog stadig sejle hurtigt, hvorfor den nye version blot vejer 50 kg mere end forgængeren, Italia 9.98 Furioserie. 

- Vel nok noget af det bedst sejlende i 10-meterklassen, mener Mads Elleskov fra Maritimt Center Helsingør, der forhandler Italia-bådene. 

Mast fra John Mast

Endnu et dansk islæt findes dog på den italienske både, der som standard leveres med en mast fra danske John Mast. 

Drømmer du om at eje den hurtige italienske båd med de danske indslag, skal du af med 1.306.000 danske kroner. Først kan du dog se nærmere på båden på Ishøj Båd- og vandsportsmesse 1.-3. september. 

Båden leveres med åben hæk. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader