Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Havana er nu ankommet til Ishøj Havn. Nu skal Renskib i gang med klargøringen.

Mød Beha og Havana på Ishøjs flydende

Den 51 fods Jeanneau Havana bliver vartegn for Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Jordomsejlerbåden bliver under udstillingen fikset af Renskib. Beha-familien modtager pris på lørdag.

Af Troels Lykke |

Det er i denne uge, det går løs på Ishøj Båd- og vandsportsmesse med 90 udstillere og 250 nye og brugte både.

95 procent af hele bådbranchen bakker nu op om arrangementet, og der er totalt udsolgt i den 2000 kvadratmeter store Tempo Hal, fortæller Tempo Bådsalgs Henrik Jørgensen, der er med til at arrangerer udstillingen.

- Stort set alle er tilmeldt udstillingen i bådbranchen, det viser, at firmaerne nu tror på øget salg. Jeg tror også på, at vi har lagt finanskrisen bag os, og at der er optimisme blandt sejlerne, forklarer Henrik Jørgensen til minbaad.dk.

Havana er ankommet

Den nye X4 er netop ankommet til Ishøj sammen med flere andre både. Én af dem står på land, og er den landskendte Havana, en Jeanneau 51, som Mikkel Beha købte for ti år siden hos Tempo Bådsalg i Ishøj. 

Båden bliver nu fikset af Renskib, hvor den bliver poleret op.

Nu følger alle i Danmark stort set familien. Lørdag modtager de da også Danboat-prisen for deres udbredelse af sejlads og langtur.

Danboats formand Jan Hansen vil overrække prisen.

- De får prisen, fordi at de har udbredt sejlsporten til danskerne. Faktisk har flere købte både kun på grund af udsendelserne med den populære Beha-familie, fortæller Henrik Jørgensen.

Gratis adgang

Udstillingen åbnes fredag 1. september kl. 10 af Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp, og Jan Hansen, formand for Danboat.

Udstillingen åbner kl. 10 hver af de tre dage, og lukker kl. 18 fredag, samt kl. 17 lørdag og søndag. Der er gratis adgang.

Læs mere her

Tempo Hallen er ved at være klar. Foto: Henrik Hansen

250 både, nye og brugte, udstilles på vand og land. Foto: Henrik Hansen

content-loader
content-loader
content-loader