Gå til hoved-indhold
Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejladsen. Foto: RamonHavne
Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejladsen. Foto: Ramon

Tag på havnerundfart med smukke træskibe

De Forenede Sejlskibe byder som noget nyt danskere velkommen på rundfart i København. Sejl med fra 26. juni til 7. august.

Af Sara Sulkjær |

Hop ombord på ét af de gamle træskibe og nyd de flotte omgivelser, som København har at byde på. Når I har påmønstret båden, vil kaptajnen byde velkommen, mens skibet roligt lægger fra kaj.

Herefter sejler den historiske skonnert langsomt rundt om Kvæsthusmolen med udsigt til Operaen, hvorefter turen går forbi Skuespilhuset med kurs mod den første bro, Inderhavnsbroen.

Sluseløbet er turn-around

Fra Inderhavnsbroen ses Papirøen til bagbord og Nyhavn til styrbord. Inden Knippelsbro nås, er der kig til Cirkelbroen og ind i kanalen ved Børsen og Christiansborg.

Nu går turen forbi Den Sorte Diamant og gennem Langebro, hvorefter Københavns Havn begynder at forandre sig med Bølgen og Islands Brygge, Bryggebroen med Cykelslangen og helt ned til Sydhavnen, hvor der bygges på livet løs.

Teglværksbroen og Sluseløbet bliver turn-around, hvor besøgende må op på cyklen, hvis Belvederebroen skal aflægges et besøg. 

Havne-ringen slutter, når skibet igen er vel tilbage på Admiralkaj efter at have nydt udsigten, som næsten ikke fås bedre.

To timers rundfart

Sejladserne påbegyndes mandag 26. juni, mens sidste sejldag er mandag 7. august. Skibet afgår fra Admiralkaj ved Admiral Hotel klokken 19.30, hvor mødetidspunktet er 15 minutter før tidspunkt for afgang.

Selve sejlturen rundt i Københavns Havn varer to timer og koster 400 kr. for voksne og 200 kr. for børn. En pris, der er inklusiv frugt og en fadøl eller sodavand. 

Betaling sker online i forbindelse med bestilling, hvor der dog alternativt kan betales kontant i danske kroner, når I går om bord på skonnerten. Arrangørerne modtager også Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Maestro, V Pay, Visa Electron eller JCB.

Du kan vælge at tage chancen og møde op på Admiralkaj, hvor skibene ligger. Der er dog begrænsede pladser, så det er mest sikkert at booke på forhånd ved at gå til webbutikken her.
content-loader
content-loader
content-loader