Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
TS ser frem til hyggelige dage i og ved Korsør. Foto: Træskibs Sammenslutningen

Træskibs Sammenslutningen inviterer til ungdomstræf og sejlads sammen ud fra Korsør

I forbindelse med det Maritime Folkemøde i Korsør, inviterer TS til særlige aktiviteter målrettet mod unge. Deres 2 dages togt er et tilbud, der udelukkende laves med henblik på at samle unge, skriver Træskibs Sammenslutningen i deres invitation. 

Af Anna Brinch |

Arrangementet afholdes fra den 23. til den 27. august i Korsør. Deltagerpris er 500 kr, der betales ved tilmelding. Madbudget er cirka 280 kr./deltager og betales ved fremmøde. Der er en deltagerbegrænsning på 60 deltagere og det er først til mølle. 

Støt de gamle træskibe 

Som deltager i dette arrangement er det ikke et krav at være medlem af TS, men man vil komme til at sejle på skibe, der er medlemmer af TS. Derfor vil de opfordre dig til at melde dig ind i foreningen. På den måde kan man deltage i lignende arrangementer en anden gang, og i samme omgang støttes der op om den sejlende kulturarv og et rigt foreningsliv - også for unge.

Ungdomstræffet henvender sig naturligvis til unge i alderen 18 - cirka 35 år. Efter endt sejlads vil man vende tilbage til Korsør og deltage i arrangementerne på havnen. Her faciliteres en workshop i praktisk sømandskab; til alle niveauer og åbent for alle. 

Målet med arrangementet er at skabe sammenhold for unge, der deler passionen og kærligheden til de gamle træskibe. Dagene i Korsør skal gerne styrke fællesskabet og relationerne på tværs af skibe og foreninger.

I kan læse mere om programmet på Træskibs Sammenslutningens hjemmeside

Kilde: www.ts-skib.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader