Gå til hoved-indhold
Simrad GO12 XSE er netop lanceret i GO-serien. PR-foto.Udstyr
Simrad GO12 XSE er netop lanceret i GO-serien. PR-foto.

Simrad lancerer to nye kortplottere

Simrad lancerer to nye kortplottere i GO-produktserien, GO12 XSE og GO7 XSR. Modellerne er udrustet med seneste teknologi, touchskærm og motorovervågning.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Simrads populære GO-serie er blevet udvidet med to nye kortplottere: Simrad GO12 XSE og GO7 XSR.

Begge nye modeller er udrustet med den seneste teknologi og er perfekt egnet til prisbevidste motorbådsejere, som satser på alsidige og brugervenlige navigationsprodukter, det skriver Simrad i en pressemeddelelse.

Kompatibel med radar

Den nye GO12 XSE er det største GO-model og den nye opgraderede GO7 XSR er blevet nydesignet i glass helm design og er nu også kompatibel med radar.

Simrad GO-serien byder på en touchskærm, et brugervenligt interface og mange andre funktioner. GO12 XSE og GO7 XSR er fuldt kompatibel med Simrad Broadband 3G/4G™ og Halo radarsystemer.

Derudover er de udrustet med indbygget GPS antenne, StructureScan® HD og CHIRP Sonar, autopilot-integration, motorovervågning, komplet kompatibilitet med SonicHub®2 underholdningssystem, indbygget WIFI samt Simrad TripIntelTM.

Simrad GO12 XSE og GO7 XSR kan via NMEA 2000® -kompatible sensorer ombord vise motordata, brændstofforbrug, tankniveau, hastighed, kurs og vandtemperatur. Plotterne kan bruges med et stort udvalg af søkort fra C-MAP®, Navionics® mm.

Priser

GO12 XSE fra 20.615,00 kroner (inkl. moms, uden transducer)

GO7 XSR fra 6865,00 kroner (inkl. moms, uden transducer)

Find flere informationer om Simrad GO12 XSE og GO7 XSR her.

Simrad GO7 XSR. PR-foto.

content-loader
content-loader
content-loader