Gå til hoved-indhold
Siden den 17. november har sejleren kunnet gøre en god handel på nettet og i den fysiske butik i Greve. Foto: Tempo BådudstyrUdstyr
Siden den 17. november har sejleren kunnet gøre en god handel på nettet og i den fysiske butik i Greve. Foto: Tempo Bådudstyr

Black Friday startet for længst hos Tempo Bådudstyr

Der er mulighed for at spare 25 procent, når forhandleren ved Greve året ud skærer en fjerdedel af prisen på alle lagervarer. Også i forvejen nedsatte varer er på tilbud.

Af Sara Sulkjær |

Redningsveste, pyntepuder og andet mere eller mindre livsnødvendigt sejlerudstyr sælges i øjeblikket til billige penge hos Tempo Bådudstyr ved Greve. 

Jagten på det gode tilbud eller muligheden for at investere i drømmeudstyret, der nu fås væsentligt billigere end normalt, har da også allerede lokket flere kunder i butikken - både på nettet og i de fysiske lokaler på Geminivej.

Løber rundt økonomisk

Og netop den øgede kundeskare er forhandlerens mål med det fordelagtige tilbud, som i høj grad er med til at skabe liv i butikken vinteren over: 

- I stedet for at vi står og triller tommelfingre, er der gang i butikken. Mange gange glemmer folk båden så snart, den har fået en presenning over, så det er sjovt at kunne forlænge sæsonen, fortæller chef Martin Thordrup og understreger samtidig, at konceptet har vist sig sagtens at kunne løbe rundt økonomisk. 

Det skyldes blandt andet, at en udsolgt vare, der må bestilles hjem, ikke sælges med den samme 25 procents besparelse som gives på lagervarerne, selvom der naturligvis også er tilbud at hente på bestilte varer, garanterer Thordrup. 

Dermed kan forhandleren ligeledes starte på en frisk, når det nye år skydes ind: 

- Det er rart at kunne starte med en ren tavle, når man kommer til det nye år, og det her er en måde at gøre det på. Der skal være plads til de nye, spændende ting, og de gamle skal ud. Selvfølgelig ryger de mest populære varer først, og på den måde får vi også solgt nogle af de varer, der før var upopulære, forklarer Tempo-chefen til minbaad.dk. 

Forslag vakte ikke begejstring

Det er dog ikke kun Tempo Bådudstyr, men hele bådebranchen der kæmper en indædt kamp for at fastholde kunderne gennem vinteren. Der skulle derfor en række tiltag til, før Tempo Bådudstyr for to sæsoner siden kastede sig over tilbudsperioden med 25 procent.

Faktisk havde de syv fastansatte medarbejdere prøvet alt, de overhovedet kunne i komme tanke om. Lige indtil en dristig ansat dyede sig til at nævne de 25 % på alle lagervarer.

Et interessant tilbud, som de øvrige i kontorlokalet dog ikke bed på med det samme: 

- Så sad vi og himlede lidt op over det, men endte alligevel med at sige fair nok, så prøver vi det. Og det fungerer, slutter en glad Martin Thordrup.

Tjek Tempo Bådudstyrs netshop her, hvor der som skrevet også gives 25 % på alle lagervarer, undtaget motorerne. 

content-loader
content-loader
content-loader