Gå til hoved-indhold
J/80'ere på vandet til DM i Taarbæk. Foto: Flemming DjernæsKapsejlads
J/80'ere på vandet i Nivå Vinter Cup. Foto: Christian Caspersen

Gør aftenmatchen sjovere med J/80

Drømmer I om en endnu sjovere og – måske endda – hurtigere ugentlig aftenmatch, kan løsningen være, at du og din gamle besætning går sammen om at købe en J/80.

Af Sara Sulkjær |

Sniger loggen på jeres nuværende båd sig aldrig eller sjældent over 8-9 knob – og drømmer i vel at mærke om at sejle hurtigere – kan et bådkøb tilføre fornyet sejlglæde til hele besætningen.

35.000 kr. pr. mand

Her kunne et bud være J/80, hvor det er ganske almindeligt at sejle med hastigheder på 14-15 knob, oplyser J/80-klassen. Slår besætningen sig sammen, er båden samtidig ligeledes til at betale: 

- Brugtprisen på en god, kapsejladsklar båd er efterhånden nede omkring 140.000 kr., så er I fire mand, kan I snart blive godt sejlende for en beskeden investering på ca. 35.000 pr. mand, forklarer J/80-klassen i en pressemeddelelse. 

Som flere andre klassebåde, vil J/80-klubben være repræsenteret på Fredericia Boat Show, hvor du kan få en snak og høre sejleres erfaring med den hurtige båd.

Hurtig bund

Her vil Sønderborg-båden ”Project2” til lejligheden også blive vist frem i helt nye ’klæder’. 

- Vi har haft båden fra ny siden 2008, og den har indtil i år fremstået helt jomfruelig uden bundmaling. Af flere grunde har vi nu valgt at bundmale. Det har dog haft stor betydning for os at vælge en god kvalitet bundmaling, så vi fortsat har en god og hurtig bund, forklarer ejer Flemming Djernæs. 

Samtidig vil teamet fremadrettet gerne slippe nemmest omkring arbejdet med at holde bunden i optimal stand, hvorfor valget faldt på International og specifikt deres VC17.

Læg vejen forbi Fredericia 24.-26. februar samt 2.-5. marts og se den nymalede J/80. 

content-loader
content-loader
content-loader