Gå til hoved-indhold
Farvandet ud for Sønderborg gør der nemt at anløbe havnen, og området er velegnet til kapsejlads.Kort Nyt
Farvandet ud for Sønderborg gør der nemt at anløbe havnen, og området er velegnet til kapsejlads. PR-foto/FLID

Sønderborg Lystbådehavn spørger læserne

I 2013 overtog brugerne driften af havnen fra Sønderborg kommune. Nu spørger havnen om minbaad.dks læsere vil deltage i kort undersøgelse vi linker til.

 

 

Af Lone Thorup |

2013 overtog brugerne driften af Sønderborg Lystbådehavn fra Sønderborg kommune.

Brugerne startede et AMBA for at føre driften videre. Havnen er med sine 650 pladser, heraf 110 gæstepladser, en af landets mest besøgte lystbådehavn med over 13.000 gæstesejlere årligt. 

Men man vil gerne have endnu flere input.

Bestyrelsen for Sønderborg Lystbådehavn AMBA er netop i færd med at lave en tilfredshedsundersøgelse blandt havnens faste brugere, men vil rigtigt gerne, hvis gæster af havnen vil bruge et par minutter på, at gennemføre tilfredshedsundersøgelsen.

- Da vi gerne vil have så mange inputs som muligt, hvordan vi skal prioritere indsatsen og opfylde de ønsker, som faste brugere og havnens gæster måtte have, for at gøre opholdet og oplevelsen så god som muligt, håber vi på at gæsterne vil hjælpe os med at bliver bedre, siger næstformand for havnen Henning Krüger til minbaad.dk.

Du kan deltage tilfredshedsundersøgelsen her  

Naturligt rejsemål for familier

Med en beliggenhed med kort afstand til Alssund, Flensborg Fjord og det Sydfynske øhav er Sønderborg et naturligt mål for familiesejllads, fortæller Henning Krüger.

Syd for havnen ligger en dejlig børnevenlig strand med blåt flag, og der er skove og dejlig natur tæt på havnen samt en flot strandpromenade, der fører ind til byens centrum. En by med et enormt kultur udbud.

Havnen byder på gratis internet, legeplads, gode toiletforhold inklusive handicaptoilet, vaskefaciliteter, kiosk og forretning med marineudstyr, og på en dejlig sommeraften emmer det af duft fra grill og hyggesnak ved grillpladserne.

Havnen er forsynet med benzin/diesel automat (24 timer), mastekraner, bådkran og slæbested, og havnemesteren udlejer cykler og i højsæsonen fra 15/6 til 15/8 kan man leje biler til en længere tur.

Nemt at anløbe havn

Farvandet ud for Sønderborg gør der nemt at anløbe havnen, og området er velegnet til kapsejlads. Der afholdes jævnlig store stævner

Med Sønderborg lystbådehavns beliggenhed midt i Danmarkshistorien, er der rige mulighed for spændende spadsere- eller cykleture ad gendarmstien langs vandet, til Dybbøl Mølle og det store skanseområde fra krigen i 1864.

 

 

content-loader
content-loader
content-loader