Gå til hoved-indhold
Anna Munch sejler på fuld tid i Laser Radial, sideløbende med hun stadig sejler Europajolle. Foto: PR-foto.Kort Nyt
Anna Munch sejler på fuld tid i Laser Radial, sideløbende med hun stadig sejler Europajolle. Foto: PR-foto.

Anna Munch fra Kaløvig kåret som årets idrætstalent

Ved årets store galla for de aarhusianske idrætsfolk, den 3 februar, blev Kaløvig sejleren Anna Munch kåret som årets talent. Den 19-årige Laser Radial-sejler træner som en prof.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Anna har gennem de seneste år vist, at hun har talent til noget stort, endda noget meget stort indenfor sejlsporten. Det blev hun hyldet for ved årets galla for aarhusianske idrætsfolk, hvor hun fik prisen for Årets Talent.

Radial på fuldtid

I indstillingen til Årets Talent hedder det blandt andet:

- Anna Munch, der er 19 år, er dybt engageret i sin træning og tilbringer dagligt timer på vandet eller træner fysisk. I det hele taget har Anna en seriøst holdning til alt hvad hun gør. På trods af, at hun er elitesejler blev Anna i sommers student, med topkarakterer, og det endda på normeret tid, altså på tre år, hvor mange andre eliteidrætsfolk vælger den 4-årige Team Danmark model.

Siden studentereksamen har Anna sejlet på fuld tid i den olympiske Laser Radial jolle, som hun skiftede til først på året. Sideløbende sejler hun stadig Europajolle, hvor hun er en af verdens bedste sejlere, med to gange VM sølv.

Et skulderklap

- Jeg er utrolig taknemmelig for prisen. Det er et stort kadeau og anerkendelse af mit arbejde at få tildelt talentprisen. Prisen er et skulderklap, som giver motivation til at give den en skalle og udvikle mit talent, så jeg forhåbentligt kan komme i verdenstoppen indenfor Laser Radial, siger Anna Munch til minbaad.dk.

Anna Munch's vision er at komme til OL i 2024, og træner dagligt på vandet eller i styrketræning. 

content-loader
content-loader
content-loader