Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det var tæt i toppen ved EM i Douarnenez i Frankrig. Foto: Simon Jourdan

Laser U21 EM: Patrick Döpping slutter 5er

EM var utrolig tæt blandt de seks første både, som har taget sig af alle 1. pladser i 10 sejladser. Egå-sejlers ambition var en medalje. - Men 5. plads er godkendt, fortæller Egå-sejleren.

Af Troels Lykke |

U21 EM Laser Standard er netop slut med Patrick Döpping på en samlet 5 plads.

Stævnet blev afviklet over 5 sejladsdage og der blev sejlet i både let mellem og hård luft.

U21 EM har været utrolig tæt især blandt de 6 første båd som har taget sig af alle 1. pladser i de i alt 10 sejlede sejladser.

Set bl.a. i det lys må en slutplacering som nr. 5 ses som et godkendt resultat selvom en medalje var en målsætning inden stævnet, forklarer hans far Jonas Döpping.

Alle sejladser har været præget af tætte kampe f.eks. kan nævnes 5 som blev sejlet i + 30 knob.

I denne sejlads skiftede 1. pladsen flere gange mellem spanske Joel Rodriguez Perez, Ungarske Jonathan Vadnai og danske Patrick Döpping.

Selvom det har været tæt, efter 10 sejladser skiller kun 24 point nummer 1 og 6 er der kåret en fortjent europamester spanske Joel Rodriguez Perez.

På vej til VM i Belgien

For de unge herrer er der ingen pause turen går 800 km nordpå hvor Laser Standard VM i Nieuwpoort Belgien starter med første sejladsdag den 28. juli.

Det giver ikke megen tid for de europæiske sejlere til at farvandet i Nieuwpoort at kende endsige restituere.

Nieuwpoort er præget af meget kraftig tidevand. Men selvom forberedelserne ikke er optimale så fejler ambitionerne ikke noget, lyder det fra Egå-lejren.

Foto: Simon Jourdan

content-loader
content-loader
content-loader