Gå til hoved-indhold
Tur
God udsigt fra MadaRo i Dockan i Malmø.

Sejl til Malmø og få svensk tapas

MadaRo er en ny skånsk restaurant med frokost og aftensmad - Vi serverer klassisk svensk mad med et tvist. Og om aftenen serverer vi svensk tapas, siger MadRos chef Christer Niven til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Malmø ligger lige overfor København og der er masser af mad og kultur, hvis man sejler til Dockan Marina, forklarer den svenske havnechef Anders Lindskog, der fortæller at man kan bestille bådplads, via Dockspot-systemet, der er et marina Booking system.

- I marinaen er der pubben Green Lion, men der er også to skybarer tæt på, bl.a. Grill Jenna, hvor der i samme bygning er et gratis sted hvor man kan sidde og arbejde, uden man behøver at købe noget. Der er også en skybar på Malmø Live, der er et koncerthus og der findes også gratis arbejdsstationer. Her kan man også få brunch lørdag og søndag. Og man kan gratis låne cykler i marinaen, når man er gæst. Det indgår i havnepengene, siger Anders Lindskog.

Ny restaurant med svensk tapas

Han fortæller også at der er gratis internet, og gratis vaske og baderum, der blev indviet sidste år.

Det nye i havnen er også at der er kommet en ny restaurant i Dockan, der hedder MadaRo, der serverer skånsk mad.

- Vi serverer lokal mad og svensk mad med moderne tvist og om aftenen har vi et svensk tapas-koncept, hvor man kan nyde en kold øl eller et glas vin, siger chef for stedet, christer Niven.

MadaRos personale tager imod mange sejlere i Dockan, midt i Malmø.

Prøv lokal svensk mad, midt i havnen, lyder det fra Malmø.

Det ser faktisk sundt ud med Thors hammer.

content-loader
content-loader
content-loader