Gå til hoved-indhold
Caroline Saabye Simonsen har store drømme i Laserjollen. Foto: PR-fotoKapsejlads
Caroline Saabye Simonsen har store drømme i Laserjollen. Foto: PR-foto

18-årige Caroline drømmer om OL i Laser - Flexofold støtter

Hårdt arbejde skal realisere Caroline Saabye Simonsens ambitioner. Med økonomisk støtte fra Flexofold kan hun tilmed sejle med det bedste udstyr og komme på træningslejr.

Af Sara Sulkjær |

Dedikerede ungdomssejlere er selvsagt en forudsætning for at bevare Danmark som en fortsat stærk sejlsportsnation.

Smittende entusiasme 

18-årige Caroline Saabye Simonsen er én af mange stærke ambassadører for de danske ungdomssejlere. Mens hun går i gymnasiet, arbejder hun målrettet med at blive endnu hurtigere i sin Laser Radial.

Sidstnævnte betyder ikke blot masser af træningstimer på vandet. Caroline har også stort fokus på fysisk træning, kost og udstyr - alt sammen båret af en smittende entusiasme for sporten. 

Ambitionerne fejler da heller ikke noget. Kursen er sat mod kvalifikation til VM i 2018 – som potentielt kan give adgangsbillet til OL i Tokyo i 2020.

Kan træne med de bedste

Ambitioner og hårdt arbejde er dog ikke altid nok. Der skal ligeledes være økonomi til udstyr og træningslejre. 

Flexofold er derfor glade for at forlænge deres flerårige samarbejde og sponsorat med Caroline, så hun kan have fuld fokus på sejlsporten – og forhåbentlig også være inspirationskilde til at sende mange andre unge ud på vandet.

Ifølge hovedpersonen er sponsoreret da også en betydelig hjælp på vejen mod toppen: 

- Flexofolds sponsorbidrag gør det muligt for mig at sejle i de bedste træningsgrupper med nogle af verdens bedste sejlere samt at sejle med det nyeste og hurtigste grej, forklarer Caroline Saabye Simonsen i en pressemeddelelse. 

18-årige Caroline Saabye Simonsen drømmer om de store mesterskaber. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader