Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Kronprinsen vinder stor sejlads i Australien

Med bl.a. danske gaster omkring sig vinder Kronprinsen Hamilton Race Week på 66 fods Baby Wild Oats. Tre førstepladser kom i hus. - Jeg har aldrig styret så stor en båd før, siger Kronprinsen.

Af Troels Lykke |

Tæt på 2000 sejlere i 15 forskellige divisioner deltog i Audi Hamilton Island Race Week 2017. Der blev sejlet i 7-9 m/sek. på azurblåt vand i Australien.

Vinder i IRC Racing blev kronprins Frederik på en 66 fods Oatly-båd, der er lillesøster til den kendte Wild Oats XI på 100 fod.

Holdet, der også tæller Anders Myralf og Jesper Riise, satte tre førstepladser ind blandt andet, viser resultatlisten

Jeg blev ikke bedre over ugen

Til stævnets hjemmeside udtaler Kronprinsen.

- Det er en stor sejr for mig, forklarer han og fortæller yderligere at han kendte den del af verden, min at han ikke kendte sejlforholdene.

- Personligt og statistisk tror jeg ikke at jeg blev bedre over ugen. Den første dag var ret vild, en af mine top tre sejladser nogensinde. Jeg har aldrig styret så stor en båd. Jeg har styret 52 fogs og 40 fods før. Jeg havde et fantastisk hold min ven Chris Meehan og Iain Murry satte holdet sammen, siger Kronprinsen.

Bemærk hvalen øverst i billedet. Foto: Hamilton Race Week/

 

<iframe width="600" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/508tCuMfGMU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader