minbaad.dk
onsdag 23. maj

Det bliver dækning med helikoptere, droner og SAP Analytics/Sailtracks, 3D-animationer og kameraer ombord på bådene. Foto: Mogens Hansen

TV-dækning på plads ved olympisk VM i Aarhus

Sunset+Vine bliver producent og distributør. Det forventes, at 50 lande vil modtage levende billeder. - Vi har sikret en kompetent samarbejdspartner, siger VM-chef Klaus Natorp.

Kapsejlads | 27-11-2017 11:55 | Af  Troels Lykke

Organisationen bag VM i sejlsport 2018 har indgået aftale med det globale produktions- og distributionsselskab Sunset+Vine om at producere og distribuere TV-dækningen af næste års VM i Aarhus. Det er forventet, at TV-produktionen bliver distribueret til op mod 50 lande.

Sunset+Vine kommer til at producere og distribuere syv dages live-dækning af kvalifikationsserien online [2-8 August], plus fire dages live tv-dækning af hver af de 10 medaljesejladser [9-12 August].

Højdepunkter fra dagen

Hver dag efter medajlesejladserne producerer de derudover en udsendelse med højdepunkter fra dagen.

Disse programmer distribueres internationalt til både TV-stationer og digitale medier over hele verden. Sidst men ikke mindst leverer og distribuerer Sunset+Vine alle nyheder fra VM i Sejlsport til digitale medier og TV.

Andrew Preece, Executive Director hos Sunset+Vine, udtaler i en pressemeddelelse:

“Vi er beærede over, at World Sailing betror Sunset+Vine at blive deres produktions- og distributionspartner for deres Olympiske bådklasser for tredje gang i træk. I løbet af de fire år, som sejlsportens cyklus strækker sig over, er VM det største event for de Olympiske klasser. Derfor er det en vigtig begivenhed for TV-stationer, som får hjælp til at planlægge deres dækning og til at identificere sine medaljehåb frem mod OL i Tokyo."

Helikopter og droner

Han fortæller videre:

"Det er vores opgave at levere den bedst mulige dækning ved hjælp af helikoptere, droner og, i samarbejde med SAP Analytics/Sailtracks, 3D-animationer og kameraer ombord på bådene. Tilsammen vil denne tilgang hjælpe med at opbygge profilerne for de atleter, der klarer sig godt i Aarhus og give dem omtale i deres hjemlande frem mod de Olympiske Lege.” 

VM-Chef Klaus Natorp glæder sig også over samarbejdet:

“Med Sunset+Vine har vi sikret en meget erfaren og yderst kompetent samarbejdspartner på området. Deres samarbejde med SAP Analytics/Sailtracks ser vi som en yderligere gevinst for TV-dækningen af VM. Vi ser frem til at få eventen, Aarhus og Danmark præsenteret for verden på professionel vis med flotte billeder.”

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET