Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Hempels CEO forklarer om donation til VM 2018

Hempels CEO Henrik Andersen fortæller her hvorfor firmaet i Kgs. Lyngby støtter VM i Aarhus 2018 for OL-klasserne med fire mio. kroner.

Af Troels Lykke |

Ambitionerne er store, når organisationen bag VM i sejlsport Aarhus 2018 sætter kurs mod det, der forventes at blive en af de største sportsbegivenheder nogensinde i Danmark.

De ambitioner kan Hempel med et sponsorat på 4 mio. kr. og et kommende engagement som eventens titelsponsor nu være med til at indfri.

”I Hempel er vi stolte over at være titelsponsor for denne enestående sejlsportsevent. Hempel er en af Danmarks mest globale virksomheder med rødder i det maritime. Intet er mere naturligt end, at vi støtter et arrangement, hvor op mod 1.500 af verdens bedste sejlere fra mere end 100 nationer mødes og konkurrerer. I Hempel vægter vi samarbejde og high performance højt. Det afspejler sig i vores forretningsstrategi Journey to Excellence, hvor vi er på en rejse mod at blive excellente præcis som verdens bedste sejlere og deres teams. Vi ser samtidig arrangementet som en god mulighed for at vise omverdenen, hvad Hempel står for. Ikke mindst vores værdier”, siger CEO for Hempel, Henrik Andersen.

Borgmester Jacob Bundsgaard, th., mødtes i juni med Adm. direktør for Hempel, Henrik Andersen, for at underskrive den officielle titelsponsoraftale. Foto: Peter Brøgger

content-loader
content-loader
content-loader