Gå til hoved-indhold
ProZero båden fra Tuco Marine er 11 meter lang og kan opnå en fart på over 30 knob. PR-foto.Kort Nyt
ProZero båden fra Tuco Marine er 11 meter lang og kan opnå en fart på over 30 knob. PR-foto.

Tuco Marine sælger ProZero båd til Norge

Tuco Marine slutter året med salg af endnu en ProZero båd til Emilsen Fisk i Rørvik, Norge. Båden skal bruges til persontransport på Emilsen Fisk AS opdrætsanlæg.

Af Maria Ravn Jürgensen |

I årets sidste dage har Tuco Marine gennem sit datterselskab ProZero Norge AS solgt endnu en ProZero til Norsk Havbrug. Denne gang er det Emilsen Fisk i Rørvik som køber en ProZero båd specielt tilrettet opdrætternes specifikke krav.

Sødygtig og stabil

Den 11 meter lange ProZero-båd skal benyttes til persontransport på Emilsen Fisk AS opdrætsanlæg omkring Rørvik, og er med sin slanke og dybe V-bund meget sødygtig, komfortabel og retningsstabil, hvilket er vigtige egenskaber når personale skal bringes til og fra opdrætsanlæggene udhvilede og effektivt.

V-bund giver sikker sejlads

Jonas Pedersen fra Tuco Marine fortæller:

- Sødygtighed, effektivitet og komfort er nogle af de mest efterspurgte parametre på moderne, hurtiggående arbejdsbåde. Derfor har vi et stærkt fokus på netop dette i vores ProZero-serie af hurtige både til professionelle brugere - også selv om det på nogle punkter er i modstrid med vores erklærede ambition om at tilbyde både, som bruger mindst muligt brændstof, siger han.

- En dyb V-bund kræver simpelthen mere kraft end en flad, men gevinsten er den sikre og komfortable sejlads, som vores kunder efterspørger. Brændstofbesparelserne henter vi i stedet gennem innovative løsninger og vægtbesparelser, udtaler Jonas Pedersen fra Tuco Marine.

Materialevalg påvirker vægten

Båden er udrustet med dieselvarme, dobbelt VHF, radar 12" multi-screen med touchskærm, AIS, landstrøm og Navtex udstyr, luftaffjedret førersæde og toilet med udvendig adkomst fra agterdækket.

Fartøjet er bygget af kompositmaterialer og udstyret med ræling og gelænder i aluminium. Materialevalgt bidrager til vægtreduktioner og sikrer lav vedligeholdelse og overlegen styrke. Takket være den lave vægt og en indenbords Volvo Penta dieselmotor kan fartøjet opnå en fart på over 30 knob.

Kontrakten blev underskrevet på Emilsen Fisk AS kontor på Lauvøya i Rørvik, Norge. Foto: Tuco Marine.

content-loader
content-loader
content-loader