Gå til hoved-indhold
Windsurfsættet er det første i rækken af produkter, der skal lokke børn på vandet. Foto: PR-fotoUdstyr
Windsurfsættet er det første i rækken af produkter, der skal lokke børn på vandet. Foto: PR-foto

Nu kan 3-årige lære at surfe

Nyt windsurfsæt skal lære de helt unge at sejle. Bag produktet står danske WhipperKids, som tidligst muligt vil have børnene på vandet.

Af Sara Sulkjær |

Vandsport byder ikke bare på uforglemmelige oplevelser, men det styrker også børns sociale færdigheder, motoriske evner og mentale udvikling. Det gør dem trygge ved naturens elementer og er et optimalt alternativt til stillesiddende aktiviteter indendørs.

- Indtil nu har det været både dyrt og vanskeligt at få børn i gang med sejlsport. Det har vi i WhipperKids lavet om på ved designe verdens absolut bedste, letteste og mest økonomisk tilgængelige windsurfsæt til børn, forklarer Mads Ring, WhipperKids, i en pressemeddelelse. 

Designet er originalt, materialerne i højeste kvalitet og farverne appellerende for de små vandmænd og havfruer.

Verdens letteste windsurfsæt

Whipper1, som er designet til børn mellem tre og seks år, indeholder alt man har brug for, hvis barnet skal på vandet. 

Sejlet vejer under ét kilo og fungerer godt i selv den letteste brise. Masten er 15 mm i diameter og er med til at sikre den lave vægt, som gør udstyret nemt og ikke mindst sikkert for barnet at sejle med. Det unikke sejldesign gør samtidig, at udstyret føles stabilt og let i hænderne på barnet.

Boardet er oppusteligt og kan transporteres i den medfølgende sportstaske sammen med sejlet. Det er robust og egner sig også til Stand-up-paddle samt al slags strand- og vandleg. De 4 finner sikrer at boardet ikke driver sidelæns, mens strategisk placerede ringe gør det muligt at fastgøre en sikkerhedsline.

Designet i Klitmøller

Whipperkids er grundlagt ved vestkysten i det danske surfparadis Klitmøller. Her blev de første prototyper lavet, og flere produkter er på vej. 

- Alle produkter udviklet af Whipperkids er med det for øje, at de skal være økonomisk tilgængelige, lette og af høj kvalitet, fortæller Mads Ring. 

Man kan i øjeblikket købe udstyret direkte igennem www.whipperkids.com, hvor det også er muligt at finde undervisningsinspiration samt information om afprøvning af demo-udstyr.

Se flere billeder herunder: 

content-loader
content-loader
content-loader