Gå til hoved-indhold
For to år siden udgav Mikkel og Emil deres første bog, 'Hej far, kære Emil'. Til december kan ringen så endelig afsluttes for læserne, når bogen 'Alt godt fra Havana' lander i butikkerne.Tur
For to år siden udgav Mikkel og Emil deres første bog, 'Hej far, kære Emil'. Til december kan ringen så endelig afsluttes for læserne, når bogen 'Alt godt fra Havana' lander i butikkerne.

Mikkel og Emil deler unik sejlads og hjemve i ny bog

Kom med bag facaden, når Mikkel Beha og skipper Emil fortæller om store sejloplevelser og savn i bogen 'Alt godt fra Havana'. Turen går denne gang fra Stillehavet til København.

Af Sara Sulkjær |

Mens det nu er halvandet år siden, at Havana med Kronborg om styrbord vendte tilbage til København, er den tre år lange jordomrejse endnu ikke afsluttet i bøgernes verden. 

Det laves der nu om på. Til december udkommer skipper Emil og far Mikkel Behas anden bog, hvor den sidste halvdel af jordomsejlingen fra Tahiti til den danske hovedstad er på indholdslisten. 

En ærlig skildring

Unikke naturoplevelser, spændende sejlads og den overvældende hjemkomst til København er dog ikke det eneste, læseren får indblik i i bogen 'Alt godt fra Havana'.

Også tankerne og overvejelser omkring dét at sejle en 51-fods sejlbåd rundt om Jorden med venner og familie skildres. 

Samtidig kan Emil berette om hjemve, rejsemæthed og om savnet til sin kæreste Louise, mens Mikkel kan fortælle om glæden ved at vende tilbage til de steder, han som ung besøgte ombord på Nordkaperen. 

Bogen udkommer til december og kan købes fra 299,95 kr.  

content-loader
content-loader
content-loader