Gå til hoved-indhold
Bente Jakobsen fra Nykredit overrækker prædikatet samt en kontantpræmie for de to sejleres flotte præstationer. Johan Schubert (tv). Foto: Søren Klint.Kort Nyt
Bente Jakobsen fra Nykredit overrækker prædikatet samt en kontantpræmie for de to sejleres flotte præstationer. Johan Schubert (tv). Foto: Søren Klint.

Nykredit Sailor of the year 2017 går til OL aspiranter

Laser Radial sejlerne, Johan Schubert og Christian Winkler, begge fra Horsens Sejlklub, vinder Nykredit, Sailor of the year 2017.

Af Maria Ravn Jürgensen |

De to unge sejlere har målrettet formået at bevæge sig fra optimisten direkte til Laser 4.7 og Laser Radial.

I september beviste de, at de tilhører Danmarks elite i klassen, da de kom på en 3. og 4. plads til DM, kun overgået af de to OL rivalinder Anne Marie Rindom og Sofie Slotsgaard.

Årets talent

14 årige Johan Schubert har yderligere, som en af de yngste overhovedet, vundet Danmarks udtagelse til YSWC, som er ungdoms OL, der afholdes i Kina i december. Samtidig er han blevet kåret til årets talent i Dansk sejlsport 2017.

Store og prisværdige præstationer

Nykredit Sailor of the year er igennem de sidste 10 år blevet uddelt, med medlemmernes stemmer, i Horsens Sejlklub. Prisen går til store og prisværdige præstationer og med OL bronzevinderen Anne Marie Rindom som vinder flere gange.

Horsens Sejlklubs ligahold blev nr. 2 og Tina Laulund som nr. 3.

content-loader
content-loader
content-loader