Gå til hoved-indhold
De 3 nye J70'ere i Horsens Havn. Foto: Peter Bjerremand JensenSejlklubber
De 3 nye J70'ere i Horsens Havn. Foto: Peter Bjerremand Jensen

Tre nye J70 både døbt i Horsens Sejlklub

Horsens Sejlklub døbte i torsdags 3 nye J70 sportsbåde. Lokale samarbejdspartnere støtter projektet.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Horsens Sejlklubs unge ligahold vandt i weekenden Ligastævnet ud for Dokk1 i Aarhus. I torsdags kunne Horsens Sejlklub døbe 3 nye J70 både.

Projektet med J70'erne skal styrke Horsens deltagelse i Ligaen. Samtidig viste medlemmerne af klubben stor interesse i at sejle bådene i et spørgeskema.

Lokale samarbejdspartnere støtter projektet

Klubben kan takke en række lokale samarbejdspartnere, for at projektet kunne gennemføres. Efter Horsens til OL kampagnen, havde klubben et godt momentum, som har åbnet dørene til en række nye samarbejdspartnere.

Den lokale entreprenør virksomhed HM Entreprenør A/S har doneret en hel båd til Horsens Sejlklub.

Bjarne Hansen, formand for Horsens Sejlklub, kunne stolt byde velkommen til klubmedlemmer og repræsentanter for de virksomheder som har ydet bidrag til bådene.

Repræsentanter for de 3 hoved samarbejdspartnere, Insero Horsens, HM Entreprenør A/S og Familien Hede Nielsens Fond døbte de 3 nye både, Let's Grow, Miss HM og Fru Hede.

40 sejlere til informationsmøde

Klubben har været klar over at 3 både var nødvendige for at skabe en fornyelse i klubben. Bådene er tiltænkt aldersgrupper fra 13 og op.

Allerede ved informationsmødet mødte 40 sejlere op. Og efter båddåben var alle 3 både ude at sejle aftenkapsejlads på Horsens Fjord.

Læs mere om J70 sejlads i Horsens Sejlklub her

content-loader
content-loader
content-loader