Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Vestas sejler mod Sydamerika for motor

Få også en update fra Volvo Ocecan Race, hvor flere både er underdrejet med skader, samtidig er Scallywag i havn, efter de mistede mand i Stillehavet. Brunel i front.

Af Troels Lykke |

Vestas-sejlerne har nu sat kursen mod sydamerikansk fastland efter flere dage på Falklandsøerne. Den blå VO65'er er stadig uden mast efter uheldet fredag, hvor teamet knækkede masten ved første salingshorn. 

Derfor er vandtank nu omdannet til benzintank, således at båden kan sejle videre for motor: 

- Sejler ud af Stanley Harbour på vores nyligt optimerede motorbåd. Folkene på Stanley har været fremragende. Tak for al jeres gæstfrihed!, skriver Vestas-sejler Simon Fisher på Instagram. 

Se fotoserie fra Falklandsøerne med Vestas-båden:

Vestas 11th Hour Racing sætter kurs mod Sydamerika. Foto: Martech Falklands Ltd

Vi ved ikke, hvordan og hvor at Vestas-båden får en ny mast på, men i video i bunden forklarer navigatør Simon Fisher om muligheder. Holdet går efter at være med i næste start i Volvo Ocean Race.

Her ligger bådene i Volvo Ocean Race.

 

Ældre H-båd sprøjtes til højglans med Awlgrip-maling som superyachts bruger

Det er ingen tilfældighed, at Awlgrips GH-maling bruges til superyachts. Det er nemlig utroligt stærkt og hårdt og dermed svært at ridse. Samtidig har malingen et ekstremt UV-filter, det skinner og kræver næsten ingen vedligeholdelse. På Horsens Yachtværft får en H-båd Awlgrip i cockpit og på dæk.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites