Gå til hoved-indhold
Den fem mand store Beha-familie er udvidet siden seneste togt. Theis tager sin kæreste Ida med ombord, mens Emil, der netop er blevet far, udvider besætningen med både barn og kæreste. Foto: Hannelore Løhndorf / TV 2Tur
Den fem mand store Beha-familie er udvidet siden seneste togt. Theis tager sin kæreste Ida med ombord, mens Emil, der netop er blevet far, udvider besætningen med både barn og kæreste. Foto: Hannelore Løhndorf / TV 2

Familien Beha sejler mod nord - TV 2's seere kan igen følge med

Den folkekære sejlerfamilie sætter atter kurs mod fjerne kyster. Denne gang må sejlbåden Havana vige for en ældre og mere velegnet motorbåd.

Af Sara Sulkjær |

Badetøjet er skiftet ud med varme huer og tykke jakker, og termometeret vil dykke fra de varme tropetemperaturer til iskolde frostgrader.

Scenen er en ganske anden, når familien Beha med far Mikkel Beha i spidsen i sensommeren endnu engang sætter kurs mod fjerne kyster. 

Årelang drøm 

Denne gang er det ikke de smukke destinationer mod syd, der er målet. I stedet vendes stævnen mod det barske farvand i nord - noget, familien længe har ventet på: 

- Det er en årelang drøm, der nu bliver til virkelighed, forklarer Mikkel Beha Erichsen til TV 2. 

En drøm, der ikke blot har slugt massevis af planlægningstimer, men også har krævet, at familien endnu engang har sat deres underskrift. Denne gang på købskontrakten af en tidligere svensk redningsbåd, bygget i stål. 

Familien forventer, at båden vil tage dem på en i omegnen af to år lang sejlads, hvor TV 2 endnu engang følger med på sidelinjen.

Den præcise afsejlingsdato ligger endnu ikke klar.  

Kilde: TV 2 

content-loader
content-loader
content-loader