Gå til hoved-indhold
Læs mere om aktiviteterne i artiklen.Udstyr
Læs mere om aktiviteterne i artiklen.

Varmt sommervejr i vente - tre køb til den aktive sejlerferie

Få sjov motion på sejlerferien og opdag samtidig nye sider af havnene og de omkringliggende kyster. Det gode vejr indbyder til udendørs aktiviteter.

Af Sara Sulkjær |

Undgår du helst at snøre løbeskoene på sejlerferien, eller er fitnesscentret pludselig langt væk, kan en række alternative aktiviteter løfte bevægelsesniveauet ombord på båden og i havnen. 

Samtidig stiger oplevelsesgraden betragteligt, når alternative områder besigtiges - og måske lykkedes det endda at få sund, friskfanget fisk på aftensbordet. 

Minbaad.dk viser herunder tre produkter, der kan skabe sjov motion på sommertogtet: 

 

Ta' på fisketur 

Find fiskemaddingen frem og vend næsen mod havet. Er du heldig, kan aftensmaden på denne måde sikres nemt, lækkert og billigt. 

Udnyt samtidig mulighed for en smuk naturoplevelse og få mere motion ved at bevæge dig længere væk fra havneområdet. Fisk kan blandt andet fanges med denne stang fra ABU Garcia.  

Stangen kan i øjeblikket erhverves til 499,00 kr. hos Marinetorvet her

----------

Udforsk den nære kyst 

Tag en ven eller et familiemedlem under armen og sæt kurs mod de nære kyster. Med en kajak ombord kommer man let helt ind til strandkanten, og nye områder kan udforskes. 

Det kan blandt andet ske i denne oppustelige Talamax Funline-kajak, der har plads til to personer. 

Kajakken kan købes fra 1.099,00 kr. hos Hellers her

----------

 

Træn armmusklerne

De er svære at komme udenom. De såkaldte SUP-boards har taget danskerne med storm, og også sejlerne er hoppet med på den stående paddle-bølge. 

Stik pagajen i vandet og træn muskler, der ikke bruges til hverdag. For 2.339,95 kr. kan dette oppustelige sæt blandt andet erhverves. 

Køb det hos awn24 her

content-loader
content-loader
content-loader