Gå til hoved-indhold
En glad Anna Munch sejlede sig til en flot sølvmedalje i Sverige. Foto: SejlerlandsholdetKapsejlads
En glad Anna Munch sejlede sig til en flot sølvmedalje i Sverige. Foto: Sejlerlandsholdet

Stortalentet Anna Munch vinder sølv ved U21-EM i Laser Radial

Kaløvig-sejleren slutter atter på podiet blandt ungdomssejlerne. To ærgerlige placeringer som nr. 10 og 11 i de sidste sejladser koster.

Af Sara Sulkjær |

Det 20-årige talent Anna Munch var med hele vejen, da de bedste europæiske U21-sejlere var samlet til Lasernes EM i svenske Båstad. Det skriver Sejlerlandsholdet på Facebook

Her var danskeren helt i front i flere sejladser, hvilket udmøntede sig i i alt fem prikker til sejleren - én prik mere end vinderen, polske Magdalena Kwasna.  

Sidste sejladser blev fratrækkere

Alligevel lykkedes det ikke den forsvarende U21-verdensmester fra juli at tage endnu en guldmedalje hjem til Kaløvig. 

En 10. og 11. plads i de to sidste sejladser, der begge går ind som fratrækkere, koster dyrt for sejleren, der i stedet kunne tage sølvet om halsen på podiet fredag. 

Trods en ærgerlig afslutning er det et fremragende resultat for Munch, der endnu engang viser eksempler på sit store talent. 

Fem danskere til start

Foruden Munch havde også Michala Høeg Norsell og Ninna Tove Johansen fundet vej til kvindernes Radial. Her sluttede pigerne på henholdsvis en 12. og en 22. plads ud af de 28 startende. 

Også Andreas Krabbe-Christensen og Anders From Laursen kæmpede i svensk farvand. Med placeringer som nr. 48 og 60 er der dog endnu et stykke vej, inden drengene kan tage del i medaljekampen. 

Se de samlede resultater fra U21-EM her

content-loader
content-loader
content-loader