Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er muligt at prøvesejle en Fjord 36 Xpress hos Reese Marin i Pinsen. PR-foto.

Prøv nye Sealine, Marex og Fjord hos Reese Marin i Pinsen

Reese Marin i Aabenraa åbner op for prøvesejlads i Pinsen. Prøvesejl motorbådsnyheder fra Sealine, Marex og Fjord, og oplev Reese Marin's nye faciliteter.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Reese Marin's nye marina og udstillingshal på 3600 kvadratmeter byder på et bredt udvalgt med mere end 30 nye og brugte både til fremvisning. Det nye område omfatter bådsalg, liggepladser, yachtservice og bådhotel. 

Fleksibilitet

I Pinsen inviterer Reese Marin interesserede til prøvesejlads af motorbådsnyeder heriblandt en Sealine C 330, Marex 310 og Fjord 36 Xpress.

- Den fleksibilitet vores nye marina skaber i sammenspil med den indendørs udstilling overstiger langt de forventninger vi havde. Kunderne finder tryghed ved at kunne besigtige vores både på land, prøvesejle de nye modeller, og dernæst på deres både opbevaret professionelt indendørs om vinteren, alt samme sted, udtaler Henrik Reese.

Få en total løsning hos Reese Marin

- Vi oplever i vores forretning at en stor del af kunderne ikke ønsker at bruge deres fritid på at vedligeholde bådene. De vil dreje nøglen, hejse sejlet og bruge tiden på vandet i stedet, udtaler Henrik Reese og fortsætter:

- Det har længe været et ønske at imødekomme dette med egen Yachtservice, så det ikke udelukkende var bådsalget som var omdrejningspunktet for vores foretagende. Dette har vi faciliteterne til nu, og vores forretning er derved fremtidssikret, udtaler Henrik Reese.

En Sealine C330. PR-foto.

En Marex 310. PR-foto.

content-loader
content-loader
content-loader