minbaad.dk
onsdag 21. november

Dansk Sejlunion og dens medlemsklubber spiller i dag en stor rolle for sejlernes uddannelse. Foto: Middelfart Sejlklub

Dansk Sejlunion på jagt efter ekspert i uddannelse, klubledelse og forsikring

Det nye jobopslag i Dansk Sejlunion retter fokus mod uddannelse, sikkerhed, klubledelse og tilbud til den store bredde af fritidssejlere. Også forsikringsområdet skal dækkes.

Kort Nyt | 07-09-2018 10:49 | Af  Sara Sulkjær

Dansk Sejlunion gør nu klar til at udfylde pladsen efter tidligere sejladschef Steen Wintlev, der gik på pension kort før sommerferien.

Wintlev havde ansvar for bl.a. uddannelse, forsikring, sikkerhed, klubledelse og breddetilbud – netop de områder, som nu indgår i et nyt stillingsopslag i Dansk Sejlunion som bredde- og uddannelseskonsulent. 

Uddannelse er i vækst


Det er et ansættelsesområde, som har stor betydning for Dansk Sejlunion, der i forvejen besidder en række tilbud til fritidssejlere og frivillige i sejlklubberne 

- Derfor glæder jeg mig til at ansætte en dygtig, ny medarbejder, der kan fortsætte den gode udvikling på området, hvor Dansk Sejlunion de seneste år har fået et markant større ansvar for uddannelsen af den enkelte sejler, siger Dansk Sejlunions nytiltrådte direktør, Christian Lerche, i en pressemeddelelse.  

Han forventer samtidig, at uddannelsesområdet vil vokse med yderligere tilbud de kommende år. 

Forsikring, aktiviteter og bæredygtighed


Foruden uddannelse skal den kommende bredde- og uddannelseskonsulent også tage sig af blandt andet forsikringsområdet, hvor Dansk Sejlunion samarbejder med forsikringsselskabet First om skræddersyede forsikringstilbud til klubber og bådejere.

- Vi ønsker også, at den nye bredde- og uddannelseskonsulent kan være med til udvikle sejlunionens aktiviteter på bådejer- og fritidssejlerområdet - og samtidig opbygge en profil i forhold til bæredygtighed og social ansvarlighed, understreger Christian Lerche.

Ansøgningsfristen for den nye stilling er 28. september. Alle interesserede er meget velkomne til at kontakte direktør Christian Lerche for nærmere information. Enten på email, christian@sejlsport.dk, eller på telefon 51 55 74 94.  

Se stillingsopslaget som bredde- og uddannelseskonsulent her

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET