Gå til hoved-indhold
Den kommende direktør skal blandt andet skaffe flere penge til unionen. ArkivfotoKort Nyt
Den kommende direktør skal blandt andet skaffe flere penge til unionen. Arkivfoto

Direktør søges nu til Dansk Sejlunion

Bestyrelsen har afsat juni til at finde Dansk Sejlunions kommende direktør – med udnævnelse omkring 1. juli og tiltrædelse i løbet af efteråret.

Af Sara Sulkjær |

Dansk Sejlunion søger en visionær og strategisk direktør, som både kan holde et skarpt foreningsbaseret fokus og samtidig styrke den kommercielle positionering. 

Det fremgår det af et stillingsopslag, der nu er publiceret via konsulenthuset Mercuri Urval, oplyser unionen til pressen. 

Stillingsopslaget sker i kølvandet på meddelelsen midt i maj om, at bestyrelsen ønsker et ledelsesmæssigt kursskifte og derfor ikke forlænger generalsekretær Mads Kolte-Olsens åremålskontrakt, der udløber ved årsskiftet.

Ændret jobtitel


Netop ønsket om et kursskifte forklarer også ændringen i jobtitel fra generalsekretær til den mere udbredte betegnelse af direktør.

Bestyrelsen har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af formand Line Markert, næstformand Henrik Voldsgaard og politisk-økonomisk ansvarlig Peter Bjerremand. Konsulenthuset Mercuri Urval bistår med rådgivning. 

Den endelige beslutning om ansættelse træffes af den samlede bestyrelse. 

Ansøgningsfrist 18. juni


Ansættelsesudvalget går nogle intense dage i møde hen over juni. Der er ansøgningsfrist til jobbet den 18. juni og samtalerunder i de følgende dage.

Hvis alt forløber efter planen, kan der sættes navn på en ny direktør omkring 1. juli.

Tiltrædelse vil ske i løbet af efteråret.

Se hele stillingsopslaget her

content-loader
content-loader
content-loader