Gå til hoved-indhold
I artiklen kan blandt andet læses mere om denne sejlbåd med to agterkahytter. Foto: YachtbrokerHavne
I artiklen kan blandt andet læses mere om denne sejlbåd med to agterkahytter. Foto: Yachtbroker

Fire sejlbåde til beboelse

Er du blandt de mange, der overvejer at flytte på havnen fuld tid, viser minbaad.dk her lystbåde, der kan omdannes til helårsboliger. Vær beredt på flere ekstraudgifter og arbejdstimer.

Af Sara Sulkjær |

Holder du af at sejle med sejl, og vil du gerne bo på havnen fuld tid, kan dette sagtens kombineres. Det fortalte Tempo Bådsalgs Gert Sørensen forleden, da han opfordrede sejlere til at købe sejlbåd til beboelse fremfor en motorbåd, der ellers tilbyder flere kvadratmeter. 

Selvom sejlbåden kan erhverves til forholdsvis billige penge, er det dog yderst sjældent, at en lystbåd er direkte klar til indflytning. Der må derfor påregnes udgifter og arbejdstimer til eftermontering af varmeanlæg og lignende, inden at drømmehjemmet kan indtages som bolig.

Med det i baghovedet viser minbaad.dk herunder fire sejlbåde, der med lidt håndelag og vilje kan omdannes til et hjem for én, to eller flere personer: 

Beneteau Oceanis 381 - 525.000,00 kr. 

Er i et par, der kan klare jer på lidt plads, kan denne 38-fods Beneteau ikke blot tilbyde et hjem, men også fin sejlads.  

Båden er med to kabiner samt to toiletter, mens riggen består af en inline-mast og rulle stor- og forsejl. 

Køb båden gennem Gul og Gratis her

----------

Helmsman 49DS - 775.000,00 kr. 

Hurtig cruiser med stort cockpit til fastliggeren, der nyder at være udendørs. Under dæk er i salonen en stor, hævet u-sofa med 360 graders udsyn. Agter i bagbord findes skipperens kahyt med dobbeltseng, mindre sofa, klædeskab og direkte adgang til et toilet med bad. 

Drømmer du om på sigt at kaste fortøjningerne og sejle på langtur er båden fuldt udrustet til dette efter fire års sejlads i Middelhavet. 

Læs mere om båden hos Yachtbasen her

----------

Atlantic 61 - 995.000,00 kr. 

Græskbygget 61-fods sejlbåd, der tidligere har været benyttet til beboelse, charter og langtur. I alt rummer båden fire kahytter med i alt otte køjepladser samt tre toiletter. 

Båden er i øjeblikket under ombygning, så har du hænderne skruet rigtigt på, er her mulighed for at gøre en fin handel. Desuden er den nuværende ejer åben for at bytte med fast ejendom. 

Se billede af båden i artiklens top og læs mere hos Yachtbroker her

----------

Bavaria Cruiser 46 - 1.667.800,00 kr. 

Vil du have en helt ny båd, kan denne Bavaria, der blev kåret til European Yacht of the Year i 2015, være et godt bud. - Det vil være svært at finde en anden sejlbåd i denne klasse, der tilbyder mere plads, mere komfort og er nemmere at håndtere, mener forhandleren. 

Vær dog opmærksom på, at heller ikke helt nye både er konstrueret til helårsbeboelse (i hvert fald ikke i danske farvande), hvorfor der sandsynligvis må efterisoleres og lignende.

Se mere om båden hos Dansk Marine Center her

content-loader
content-loader
content-loader