Gå til hoved-indhold
Britiske Nick Thompson er en af Laser-sejlerne som bruger Raymarines Micro Compass. Foto: Jesus Renedo/Sailing Energy/World Sailing.Udstyr
Britiske Nick Thompson er en af Laser-sejlerne som bruger Raymarines Micro Compass. Foto: Jesus Renedo/Sailing Energy/World Sailing.

Laser-klassen drager fordel af Raymarines Micro Compass

I januar 2018 trådte en regel i kraft, som tillod Laser-sejlere at benytte elektroniske digitale kompasser. Det drager flere sejlere nu fordel af, ved at benytte Raymarines Micro Compass.

Af Maria Ravn Jürgensen |

ILCA (International Laser Class Association) har bekendtgjort en regel, som tillader at deltagere i Laser-klassen anvender elektroniske digitale kompasser under konkurrencer fra og med januar 2018.

Det betyder, at deltagere i Laser-klassen i hele verden nu kan drage fordel af de uvurderlige taktiske informationer fra Raymarines trådløse Micro Compass.

Pålidelige data

Raymarine lancerede det første selvopladende elektroniske kompas for tyve år siden. Siden da har jolle- og racerbådssejlere i hele verden draget fordel af de nøjagtige og pålidelige data fra Raymarines T060 Micro Compass og T070 Racemaster.

Reglen fra ILCA, som trådte i kraft i januar 2018, vil bidrage til en stor stigning i antallet af deltagere i kapsejlads i Laser-joller ved forberedelsen til kapsejladssæsonen, fordi de vil opnå et fortrin frem for andre konkurrenter.

Udnytte fordelene

Raymarines salgschef, Greg Wells, udtaler:

- Raymarines trådløse Micro Compass, som også har start- og racetimer, er let, brugervenligt, pålideligt og præcist. Det har vist uovertrufne resultater og er blevet anvendt af talløse medaljevindere på olympiader, verdensmesterskaber, europæiske og nationale mesterskaber, og fortsætter

- Jeg er meget glad for at ILCA har ændret denne regel, så de mange tusinde Laser-jollesejlere fremover kan udnytte fordelene ved dette flotte produkt, siger Greg Wells.

Læs mere om Raymarines Micro Compass, eller ILCA-reglen her.

content-loader
content-loader
content-loader