Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der blev hygget på land, da vinden ikke kom lørdag. Foto: Jesper Heegaard.

Danske Laser 4.7 klasse godt repræsenteret i Kiel

De danske Laser 4.7 sejlere var i pinsen taget til Kiel for at sejle Young Europeans Sailing. Det blev til 7 sejladser, og en masse erfaring kom med hjem, så sejlerne er klar til U21 VM i Polen.

Af Maria Ravn Jürgensen |

I pinsen havde flere danske Laser 4.7 sejlere pakket joller og grej for at deltage i det internationale stævne Young Europeans Sailing i Kiel.

Flere af deltagerne kunne bruge stævnet som opvarmning til VM som afholdes i juli i Polen.

Fire sejlere i guldfeltet

Danmark deltog med seks sejlere ud af et felt på i alt 77 Laser 4.7 sejlere. De danske sejlere gjorde generelt en god figur med fire sejlere som kvalificerede sig til guldfeltet og to sejlere i sølvfeltet.

Sommervejret havde også ramt Nordtyskland, og om lørdagen var der desværre for lidt vind til at der blev sejlet. Men heldigvis blev sejlerne både søndag og mandag mødt med dejligt sommervejr og samtidig frisk til jævn vind. Der blev sejlet syv sejladser i alt.

Stor glæde af træner

Dansk Sejlunion og Laser Association Denmark havde støttet sejlerne med et bidrag så der kunne være koblet en træner til sejlerne under stævnet.

Sejlerne havde således stor glæde af denne trænersupport, som den erfarne Laser sejler Carsten Faubel kunne bidrage med.

Udover alle sejlerne som fik en masse timer på vandet, fik de også erfaring med at sejle i internationale felter. Samtidig fik de en masse timer med hinanden og andre udenlandske sejlere.

Josephine Heegaard blev bedste dansker med en flot 4. plads. Øvrige resultater kan ses her.

Josephine Heegaard fra Egå Sejlklub blev bedste dansker til stævnet i Kiel. Foto: Jesper Heegaard.

content-loader
content-loader
content-loader