Gå til hoved-indhold
Over to weekender indtager Sejlsportsligaen Kerteminde. Foto: Frederik SivertsenKapsejlads
Over to weekender indtager Sejlsportsligaen Kerteminde. Foto: Frederik Sivertsen

Presset er størst på hjemmebane - Kerteminde er næste i rækken

Kerteminde Sejlklub er på hjemmebane i anden runde af Sejlsportsligaen, hvor teamet satser på flotte placeringer. I alt 36 klubber skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste klubhold i sejlsport.

Af Sara Sulkjær |

Sejlsportsligaen er, hvad Superligaen er for fodbold, fordelt på 1. og 2. division.

Der er derfor ekstra meget på spil for de lokale Kertemindesejlere, når Kerteminde Sejlklubs ligahold den 16.-17. juni sejler på hjemmebane i 1. division. 

Håber på gode placeringer 

Holdet har placeret sig godt i ligaen i mange år og sluttede sidste sæson på en 3. plads. En flot placering, der har sikret teamet deltagelse i Sailing Champions League, verdensmesterskabet for klubhold i kapsejlads.

En stime, som hjemmebaneholdet håber at kunne fortsætte i Kerteminde: 

- Det er altid fedt at sejle på hjemmebane, så vi håber, vi kan holde vores gode placeringer fra sidste år, men alt kan ske, der er kommet nye hold til, som helt sikkert vil gøre sig bemærket, og så sejler vi så tæt på land, at tilskuerne kan følge med i det hele, fortæller en spændt skipper Balder Tobiasen, 24 år i en pressemeddelse.

Følg med fra land

Sejlsportsligaen byder på korte, intense sejladser med fokus på at trække kapsejladsen helt ind mod land.

Det er derfor muligt at følge sejladserne ud fra Sydmolen i Kerteminde Havn, hvor der vil være både kommentering og mulighed for at følge sejladserne via gps-tracking på storskærm eller derhjemme på www.sejlsportsligaen.dk. 

Den 16.-17. juni er det 1. division, der dyster i Kerteminde, mens ligaens 2. division weekenden efter vender stævnen mod Fyn. 

content-loader
content-loader
content-loader