Gå til hoved-indhold
WOW-besætningen sluttede på en samlet syvende plads i weekendens 2. divisionsstævne. Foto: SejlsportsligaenKapsejlads
WOW-besætningen sluttede på en samlet syvende plads i weekendens 2. divisionsstævne. Foto: Sejlsportsligaen

Danske sejlerkvinder får deres eget WOW-stævne i Sundby

22. og 23. september mødes 18 hold fra Danmark og udlandet til kapsejlads i Sundby Sejlforening. Forinden afholdes netværksmøde for de kvindelige sejlere.

Af Sara Sulkjær |

Det kvindelige WOW-netværk har fået en flyvende start. Allerede nu sejler flere og flere kvinder med i Sejlsportsligaen, mens netværket har deres eget wildcard-hold i 2. division. Over 200 kvinder har taget netværket til sig – og det stopper ikke her.

Den gode energi belønnes nu med det første rene kvindestævne 22. og 23. september i Sundby Sejlforening. 18 kvindehold inviteres – både fra Danmark og internationalt. 

Det skriver Sejlsportsligaen i en pressemeddelse. 

Formatet bliver ”ligaformat” og sejles i Sejlsportsligaens syv J/70’ere, ligesom stævnet vil kunne blive udtagelse til næste års Womens Sailing Champions League. 

Netværksmøde og sejlads

Samtidig med sejladseventen inviterer Women On Water til kvindenetværksmøde torsdag den 20. september med overskriften ”Kvinder på podiet”. 

Arrangementet er et morgenmøde hos Horten-advokater i Tuborg Havn, hvor dedikerede talere, blandt andre formand for Dansk Sejlunion Line Markert, giver kvinderne relevante værktøjer med hjem – både som leder, karrieremor, sportsudøver eller måske som kommende bestyrelsesmedlem.

Efterfølgende inviteres deltagerne fra torsdagsmødet til at sejle ved WOW-stævnet i Sundby ved Amager Strandpark i weekenden efter.

Her vil de interesserede kunne få en tur i en J/70 sammen med nogle af Europas bedste kvindelige sejlere – og yderligere få mulighed for at styrke deres netværk.

Sejlsportsligaens AWARD 2018

Sejlsportsligaen, der sammen med Sundby Sejlforening og WOW-lederteamet bestående af Henriette Koch og Josefine Boel, står bag arrangementet vil benytte lejligheden til uddele den første ”Sejlsportsligaens AWARD 2018”.

Awarden vil blive givet til en sejler, en frivillig, en klub eller andre, der i 2018 har vist sig særlig værdifuld i arbejdet med Sejlsportsligaen.

Grundlaget for at skabe en god sejlerfest både på vands og på lands må siges at være til stede – med forhåbentlig 90 kvinder om bord.     

content-loader
content-loader
content-loader