Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kvindelige 49erFXere er her presset. Fotos: Peter Brøgger

Friske OL-sejlere kæmper i Aarhus - landstræner i comeback i 49er

41-årige landstræner i 49er, Peter Hansen, erstatter Jonas Warrer, der sejler i Kina. Med Jacob Precht er han toer. - Vi væltede slet ikke, siger Peter Hansen. Tyve 29ere sejler også DM. Se Brøgger-fotos.

Af Troels Lykke |

Peter Hansen, tidligere verdenselite-sejler, styrer her 49eren med Jacob Precht. De ligger toer, men er noget efter Mads Emil Lubeck og Nicolai Buhl ved DM. - Det er et lækkert stævne, og fantastisk at komme ud og sejle og mærke det. Vi vandt sidste sejlads og er toer samlet, siger Peter Hansen til minbaad.dk her til morgen, hvor sejlerne er på vej på vandet. Fotos Peter Brøgger

Se flere Peter Brøgger fotos her

29er-træner Pierre Baad er aktiv i stævnet, mens hans datter Ida Marie Baad er i Brasilien og træne med Marie Thusgaard i 49erFX.

49erFX-besætning blev presset med en kæntring i det lune efterårsvejr.

Fem 49ere er til start. Lige akkurat nok til at det kan kaldes for et DM. Der er også Nacra 17 og 18 footer skiff med i stævnet i Aarhus. Et stævne, der slutter i dag.

Hele 29ere sejler DM i Aarhus i frisk vind. En meget aktiv klasse, der udklækker OL-sejlere. DM føres af de lokale Jens Chr. Dehn og Mads Fuglbjerg.

Nacra 17-sejlere kæmper. Foto: Peter Brøgger, sailingphotoaarhus.dk

Nacra 17er, hvor der sejles med hjelm. Foto: Peter Brøgger

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites