Gå til hoved-indhold
DKsejlsport og Match Racing Denmark tilbyder events over hele landet. Foto: DKsejlsport.Kort Nyt
DKsejlsport og Match Racing Denmark tilbyder events over hele landet. Foto: DKsejlsport.

DKsejlsport nomineret til Danmarks bedste teambuilding værktøj

Den årlige danske Møde & Eventmesse har nomineret DKsejlsport til titlen som Årets bedste teambuilding-leverandør.

Af Maria Ravn Jürgensen |

DKsejlsport har formået at visualisere en utrolig kompleks problemstilling for hele erhvervslivet. Med bådene som platform, udfordrer de tankegangen som er i mange teams og afdelinger i virksomheder.

Vidensdeling i fokus

Når sejlsporten er interessant for erhvervslivet, skyldes det vidensdeling, så alle bliver stærkere og niveauet bliver løftet for alle. Søren Tønder fra DKsejlsport udtaler:

- Vi sætter folk i en meget uvant situation, hvor der er brug for alle. Hvis ikke alle byder ind, sejler båden langsomt. Ofte behøver vi slet ikke at sætte ord på, for folk forstår parallellen med det samme, siger Søren Tønder.

Matchrace i hele landet

Konceptet er så stærkt at Match Racing Denmark i Middelfart i foråret 2017 bad Søren Tønder stå for alle virksomhedsevents i det store center. Det har fået tilbagemeldingerne fra kursister og deltagere til at stige kraftigt. Derfor har man i år slået event-aktiviteterne sammen, således at det er samme kvalitet og instruktørteam, der står bag arrangementerne begge steder.

Desuden har man lejet både på Øresund, når kunderne vil have events her, hvorfor DKsejlsport og Match Racing Denmark nu kan tilbyde events i hele landet.

Du kan give din stemme her, eller læse mere om teambuilding på DKsejlsport.

 

Sejlsportsligaen starter sæsonen ud med nye både og regler

Med få dage til sæsonstart for de danske ligasejlere, er der for alvor travlt i Lynæs Havn, hvor sæsonen skydes i gang lørdag den 25. maj. De spritnye J/70'ere er klar og det samme er et nyt regelsæt, for at få den danske liga på samme niveau som de udenlandske ligaer.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites