Gå til hoved-indhold
Udstyr
Der er mulighed for at se alle typer sejl og materialer og studere de mange detaljer, når man besøger North Sails. PR-foto

12-meter- og Bavaria-sejlere besøger North Sails i Herlev

Der har netop været besøg hos North Sails fra alle danske 12-meter både, og før det mødte medlemmer op fra Dansk Bavaria Klub.

Af Troels Lykke |

12-meter folkene oplevede en aften med fokus på den teknologiske udvikling hos North Sails med et oplæg fra designer Heine Sørensen.

Efterfølgende fortalte Mikkel Røsberg, der sejler professionelt på 18. år om kommunikation på båden under kapsejlads.

Det faldt i god jord hos de besøgende, der har et stort crew, hvor det kræver disciplin at få vigtig information tilbage til fx rorsmanden, det fortæller North Sails til bådpressen.

Designer Henrik Søderlund afsluttede med at fortæller om, hvordan man bedst tager foto og bruger anden teknologi til analysen af sejlegenskaberne, når båden og sejlene er i funktion.

Aftenen blev afsluttet på det store sejlmagerbord, hvor flere typer sejl kunne inspiceres. 

Rullemaster og andre detaljer

På samme måde sluttede en aften for Dansk Bavaria Klub, der inden da have fået et oplæg omkring udviklingen af sejl og muligheder til netop deres typer af både.

North Sails laver sejl til rullemaster, som flere af Bavaria bådene er udstyret med.

- Vi har altid kaffe på kanden og er der særlige interesser, så giv os et kald i forvejen, så finder vi netop de sejl og materialetyper frem. Er I flere med samme interesser, så sammensætter vi gerne et program netop til jer, fortæller loftmanager for North Sails i Danmark, Jesper Feldt.

Viser gerne sejldug og materialer frem 

Han ser gerne flere besøg.

- Har du lyst til og se et moderne sejlloft og de nyeste sejltyper og materialer? Så inviter dig selv på en kop kaffe eller arranger, at din klub, klasse etc. kommer på besøg hos North Sails i Herlev.

- Vi får dagligt besøg af vores kunder og andre interesserede, som vil se vores topmoderne sejlloft. Ikke mindst er interessen for at se vores nye kompositsejl 3Di Nordac i polyester enorm. Vi har 1000 kvadratmeter moderne faciliteter.  Fx et sejlmagerbord på 400 kvadratmeter, hvor vi kan vise alle typer sejl og materialer, fortæller loftmanager Jesper Feldt.

Der er altid flere North Sails-eksperter tilstede, som kan give råd og vejledning til de besøgende. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader