Gå til hoved-indhold
Tur
Bavaria C46 står klar til at tage imod sejlerne på Boot. Foto: Bavaria Yachts

Bavaria C46 er designet med en permanent Code-0 - se båden på boot i Düsseldorf

Det permante sejl placeres på bovsprydet og sættes nemt og hurtigt - også når få sejlere er ombord. Bavarias C46'er kommer desuden med smart opbevaringsplads med indbygget kompressor. Lørdag 20. januar åbner boot i Dusseldorf, minbaad.dk er med og skriver fra den gigantiske udstilling.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Enestående sejlegenskaber, generøs plads og innovative løsninger. Tyske Bavaria sigter højt med deres nye Bavaria C46, der får tysk premiere på januar måneds Boot-udstilling i Düsseldorf.

Her kan de tusindvis af besøgende gå ombord på båden, som blandt andet byder på en såkaldt Permanent Code-0:

- Permanent Code-0 er nyudviklet og kan sættes som et andet forstag på bovsprydet, hvor den i klar vind hurtigt og nemt sikrer mere fremdrift og sejlerglæde, selv for mindre besætninger, lover Bavaria Yachts i en pressemeddelelse.

Samtidig kommer cruiseren med et elektrisk rullesystem til storsejlet og elektriske spil til trimning af forsejlene, ligesom Bavarias V-stævn bidrager til bådens performance.

Kom hurtigt på boardet 

For de vandglade har Bavaria desuden designet en B-box, der placeret i bådens agterende med direkte adgang fra badeplatformen er ideel til opbevaring af SUP-boards, dykkerudstyr og lignende:

- Det er bedst at opbevare tingene, hvor du bruger dem. Dette er også princippet i Bavaria B-Box, opbevaringspladsen til alt, hvad du har brug for til dykning og svømning ombord. Den indbyggede kompressor sørger i øvrigt for nok luft i SUP'erne og legetøjet, påpeger Bavaria Yachts.

Også om læ har Bavaria øje for detaljen. Den tyske kvalitet ses ombord, hvor der er skabt rum til såvel afslapning som hyggelige stunder med familie og venner.

Bavaria C46 som færdig pakkeløsning

Når dørene lørdag åbner til årets store udstilling i Düsseldorf, er det en Bavaria C46 udstyret med Ocean-pakken, der venter de besøgende.

En pakke, der skal gøre det nemt for sejleren:

- Du skal kun vælge farve på skroget og skrogstriberne, træsorten i interiøret og trætypen til dørken. Bavaria Yachts har allerede taget sig af alle andre pakker såsom 'Sail Ready', design, underholdning og anker samt mange andre vigtige valgmulighederne, alt er allerede inkluderet i C46 Ocean-pakken, skriver Bavaria-værftet i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om Boot-udstillingen her

Bavaria C46:

Længde overalt: 14,50 m

Længde overalt (inkl. bovspryd): 14,91 m

Skroglængde: 13,95 m

Bredde: 4,70 m

Standard dybgang: 2,30 m

Ballast (standard): 2.575 kg

Deplacement (standard): 12.730 kg

Sejlareal: 115 m²

CE-kategori: A12 / B14 / C16

Design: Cossutti Yacht Design

Importør: Dansk Marine Center

Få mere information om båden her.

content-loader
content-loader
content-loader