Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Bouwe Bekking og Brunel har fået mere fart på denne etape, som han førte i starten. Nye North Sails 3Di er kommet til. Foto: Volvo Ocean Race

AkzoNobel og Sehested i front mod Auckland

Den danske rorsmand har succes på hollandske AkzoNobel i Volvo Ocean Race. De seks VO 65ere sejler nu 15 knob. Stillebæltet bliver en gyser om 1000 sømil. Brunel har mere fart med nye sejl

Af Troels Lykke |

En af verdens hårdeste sejladser foregår stadig. En sejlads, hvor 11 havne besøges.

Senest har Volvo-feltet været i Hongkong. Nu kæmper de mod Auckland. En tur på 6.100 sømil. 

AkzoNobel er i front, efter sejladsen startede for seks dage siden, viser tracking

På Volvo Ocean Race-siden kan man læse at sejlerne er spændte på Stillebæltet, hvor alt kan afgøres, for hvor kommer man lettest igennem uden for meget let vind?

Nye sejl hos Bekking

Der er kommet ekstra optimisme hos Bouwe Bekking og Team Brunel efter de har fået nye North Sails 3Di på, fortalte han 30 timer ind i sejladsen, hvor holdet førte.

- Vi er holdet, der har færrest penge i sejladsen, vi har et budget, der ligger langt under Mapfre og Dongfengs, derfor har vi færre nye sejl at gøre godt med, forklarede Bouwe Bekking til minbaad.dk, før starten gik Alicante i oktober.

Alle V0 65erne er ens og sejlene er også ens. 

Guldfugl er landet igen

Brunel har igen fået guldfuglen Peter Burling om bord, og lige nu er der kurs mod Auckland, hvor OL-guldvinder og America's Cup-vinder Burling kommer fra.

Om danske Jens Dolmer er med har vi desværre ikke info om pt. Holdet har foreløbigt skuffet i sejladsen, hvis man ser på resultaterne. Farten har ikke været god og det er blevet til en del fjerdepladser.

Nicolai Sehested, bådkaptajn og rorsmand, er blevet en af de store profiler. Han kan fikse båd, styrer som en drøm og er en stor teamplayer.

content-loader
content-loader
content-loader