minbaad.dk
onsdag 14. november

Sorte Hugo Boss tilbage i vandet - se krængningstest af IMOCA 60

Efter flere måneder på værft er den ikoniske Hugo Boss-båd atter tilbage i vandet. Fredag udførte teamet en 90 graders test i havn for britiske Alex Thomson.

Kapsejlads | 13-03-2018 17:25 | Af  Sara Sulkjær

Mens britiske Alex Thomson har haft travlt på landjorden, hvor han blandt andet har deltaget på flere bådudstillinger, har hans Hugo Boss-båd ligeledes tilbragt dagene uden vand under kølen. 

Siden december har båden haft plads på et værft, hvor teamet har arbejdet hårdt for at friske den britiske sejlers IMOCA 60 op til en ny sæson med havsejlads. 

Ny PR-konkurrence

Det er ikke kun i værftshallen, at Hugo Boss-folkene har taget arbejdshandskerne på. Også PR-teamet har lagt sig i selen for at iværksætte endnu ét af de anderledes PR-stunts, som er set fra Thomson de seneste år. 

Således fortæller Thomson, at der næste torsdag vil blive annonceret en større konkurrence fra Hugo Boss-teamet. Et PR-stunt, som efter alt at dømme vil indeholde surf på foils.

Hvad konkurrencen helt præcist går ud på, vil tiden vise. Indtil da kan du kigge nærmere på krængningstesten, som ses øverst i artiklen.  

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET