Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Prins Henrik var aktiv Drage-sejler, men har også tidligere sejlet Knarr. Foto: Dansk Sejlunion

DS-formand: Prinsen var en inspiration for alle i dansk sejlsport

- Vi har ikke ord, der kan beskrive rækkevidden af den betydning, som Prinsen har haft for udbredelsen, fællesskab og udviklingen i dansk sejlsport, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.

Af Troels Lykke |

Udtalelse fra Dansk Sejlunions formand, Line Markert, i anledning af H.K.H. Prins Henriks bortgang.

Dansk Sejlunion sender de varmeste kondolencer til Hendes Majestæt Dronningen og den øvrige kongefamilie i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død. 

Udtalelse fra Dansk Sejlunions formand, Line Markert:

Det er med stor sorg, jeg har modtaget meddelelsen om H.K.H. Prins Henriks bortgang.  I denne stund sender jeg mine tanker til Hendes Majestæt Dronningen og den nærmeste familie. 

Samtidig vil jeg på dansk sejlsports vegne gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed over det enestående engagement i sejlsporten, som H.K.H. Prins Henrik udviste gennem hele sit liv. 

Med sin kærlighed til sejlsporten og sin engagerede indsats som både kapsejler og initiativtager var H.K.H. Prins Henrik en inspiration for alle. Vi har ikke ord, der kan beskrive rækkevidden af den betydning, som Prinsen har haft for udbredelsen, fællesskab og udviklingen i dansk sejlsport. 

Med H.K.H. Prins Henriks bortgang har vi mistet en ambassadør, der med sit virke bragte glæden ved sejlsport ud til hele Danmark. 

Æret være H.K.H. Prins Henriks minde, skriver Line Markert

Sejlere er meget velkommen til at skrive deres kondolence i kommentarfelt under artiklen.

content-loader
content-loader
content-loader