Gå til hoved-indhold
Bræt komplet med justerbar åre, pumpe og taske koster på tilbud 3.985 kr. hos VetusOnline.dkUdstyr
Bræt komplet med justerbar åre, pumpe og taske koster på tilbud 3.985 kr. hos VetusOnline.dk

Nyt oppusteligt og prisbilligt SUP Board fra VetusOnline

Stand Up Padle Board, populært kaldet SUP, er seneste tilføjelse til Vetus V-Quipment sortiment, fortæller Christian Glass fra VetusOnline.dk i Ry.

Af Troels Lykke |

Stand Up Padle er en stærkt voksende sport og perfekt til sejleren. Denne oppustelige SUP pakkes let i den medfølgende taske og under sejlads fylder den ikke meget.

Når du så er fremme ved din destination, kan du og familien tage en hyggetur eller bare have det sjovt.

Fås i flere størrelser

SUP kommer i mange størrelser og dette er en rigtig familie SUP. Med en længde på 335 cm er det hurtigt og bredden på 80 cm giver en god stabilitet og kan således bruges af alle, øvede som uøvede.

- Denne SUP kan bære helt op til 180 kg, så her kan vi næsten alle være med, eller måske 2 børn der skal have det sjovt. Julegaven til hele familien, hvad med et SUP board, så er der sjov og motion til hele familien på sommerturen, og når mor og far skal have en pause og et glas rødvin, kan børnene hygge sig med en lille padletur, siger Christian Glass fra VetusOnline.dki Ry.

Slidstærkt dobbeltlags PVC

VSUP11 er fremstillet i slidstærkt dobbeltlags PVC og VSUP11 garanterer mange års sjov for hele familien. Boardet er udstyret med dobbelt finner, som giver ekstra retningsstabilitet og er du til SUP yoga giver dette board den stabilitet, du har brug for.

Bræt komplet med justerbar åre, pumpe og taske koster på tilbud 3.985 kr.

SUP kan købes hos VetusOnline.dk – her

content-loader
content-loader
content-loader