Gå til hoved-indhold
Det er et uheld, som ikke burde ske, men det skete alligevel, konstaterer stationsleder i Dansk Søredning på Aarø Flemming Sørensen til JyskeVestkysten. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Det er et uheld, som ikke burde ske, men det skete alligevel, konstaterer stationsleder i Dansk Søredning på Aarø Flemming Sørensen til JyskeVestkysten. Arkivfoto: Troels Lykke

Beredskabsstyrelsens båd væltede under redningsøvelse i Aarø

4 værnepligtige og en bådfører var ude og øve redning. En mand var frivilligt hoppet i vandet. Men da de fire andre skulle hive ham op, kæntrede båden og vendte bunden i vejret. Dansk Søredning reddede dem.

Af Troels Lykke |

De lokale søreddere på Aarø havde en begivenhedsrig dag tirsdag. Først måtte de redde fem mand fra Beredskabsstyrelsen Sydjylland ude i bæltet, og så fandt de en stor strandet drone.

De fire værnepligtige og den erfarne bådfører var ude og øve redning.

Så en mand var frivilligt hoppet i vandet. Men da de fire andre skulle hive ham op, kæntrede båden og vendte bunden i vejret. Og de sidste fire røg i vandet.

- Det er et uheld, som ikke burde ske, men det skete alligevel, konstaterer stationsleder i Dansk Søredning på Aarø Flemming Sørensen til JyskeVestkysten, der viser foto af redningen.

Havde overlevelsesdragter på

Beredskabsstyrelsens båd skulle hverken kunne vælte eller synke. Den sank da heller ikke, og de fem beredskabsfolk i overlevelsesdragter kunne kravle op på den omvendte båd og vente på redningen.

Kilde. jv.dk

Aarhus Internationale Sejlsportscenter vil være Sejlsportens forsamlingshus

- Skoler, klubber, foreninger, erhvervsliv og selvfølgelig elitesejlere bruger centeret, forklarer Thomas Capitani, der gør status, et år efter at Kronprinsen og Kronprinsessen indviede det roste Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites