Gå til hoved-indhold
Tur
Det er ikke kun hårdt arbejde at sejle om på den anden side af Jorden, siger Vibeke, der nu har sin Phanton 42 til salg. Lige nu er den i New Zealand. Foto: Vibeke Svenningsen

Da Vibeke trådte ud af hamsterhjulet og sejlede jorden rundt

Vibeke Svenningsen solgte sine ejendele og sejlede fra København med venner til verdens ende i sin Phanton 42 for at finde ud af, om der var mere til livet end arbejde. Nu er båden til salg.

Af Troels Lykke |

Livet havde udviklet sig fint for 30-årige Vibeke Svenningsen fra Lynetten Havn.

Ung, veluddannet og med et godt job i Mærsk, en af Danmarks store og hæderkronede virksomheder.

Men som det er med de store historier, så skal der være noget på spil, før det bliver spændende. Og Vibeke Svenningsen følte, at livet måtte kunne tilbyde andet end et hamsterhjul, som hun hver dag kunne træde ind i.

- Jeg stod op og gik på arbejde og savnede at blive udfordret af et eller andet. Jeg savnede også større nærvær med andre mennesker, og at der var en mening med det, som jeg brugte min tid på, fortæller Vibeke Svenningsen i en lang artikel på TV 2 Livsstil

Tilbage i hamsterhjulet - båd til salg

Vibeke Svenningsen er kommet hjem igen til Danmark efter hun i 2017 stak af i 18 måneder. 

Hends Phanton 42 finder man på New Zealand og er til salg. Nu er hun tilbage i København, tilbage i fast job, tilbage hos Mærsk. Måske også tilbage i hamsterhjulet. 

Om turen siger hun til TV 2 Livsstil.

- Noget skal nok bundfælde sig, før jeg ved, hvad det har betydet for mig. Men der er ingen tvivl om, at jeg har fået en større forståelse for mig selv og andre mennesker. Når man arbejder i en virksomhed, er det ikke altid, at man ser konsekvenserne af de beslutninger, man træffer. Når man er ude at sejle, så er der betaling ved kasse 1, hvis man træffer en forkert beslutning. Det er både sundt og sjovt, men også skræmmende at prøve, siger Vibeke Svenningsen.

Kilde. TV 2 Livsstil

content-loader
content-loader
content-loader