Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
I Ishøj er rige muligheder både under tag og ved de mange broanlæg. Foto: Henrik Hansen

Flydende udstilling i Ishøj bliver til Copenhagen Boat Show 2019

Tempo Huset og Danboat besluttet at lade udstillingen genopstå i 2019 til august, under det mere internationalt klingende navn Copenhagen Boat Show.

Af Troels Lykke |

Med det største antal besøgende set længe fra ind og udland under båd- og vandsports- messen i september 2018 har Tempo Huset og Danboat besluttet at lade udstillingen genopstå i 2019, under det mere internationalt klingende navn Copenhagen Boat Show.

Det er nu gennem flere år bevist, at havnen er en perfekt ramme om et arrangement i den størrelsesorden, lyder det fra Tempo Huset og Danboat, der fortæller videre til bådpressen:

I Ishøj er rige muligheder både under tag og ved de mange broanlæg. Her er plads og gode rammer for alt fra high-end både i den helt eksklusive klasse til alt det, der hører ind under vandsport.

Alle kan vinde noget til ønskesedlen

Det er med andre ord lykkedes, at samle leverandører af både og udstyr og med spændende nyheder for enhver pengepung og sejlsportsdrøm samtidig med at vandhunde i alle aldre kan finde noget at skrive på ønskesedlen.

Det, der især glæder arrangørerne er, at arrangementet har vist sig at være en publikumssucces.

Mange købsaftaler blev underskrevet

Det har også været en succes for udstillerne, der blev underskrevet mange købsaftaler i år i på den flydende udstilling.

Så ikke nok med at mange er gået fra udstillingen med en god oplevelse og masser af inspiration i køjesækken, en del er også gået derfra med forventningens glæde om nye gode oplevelser til søs, fortæller Tempo Huset og Danboat.

Copenhagen Boat Show vil foregå på Ishøj havn 2019 fra 30. august til 1. September.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites