Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der var flot vejr det meste af tiden og et væld af både og grej at kigge på. PR-fotos

Rekord på Ishøj Flydende med 21.497 besøgende i godt vejr

Flot vejr, god stemning og masser at se på, gav rekord på Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Dansk Søredningsselskab fik overrakt Danboat prisen på 10.000 kr. for enestående frivillig indsats.

 

Af Troels Lykke |

Weekendens gode vejr og en helt udsolgt Ishøj bådmesse, med et overflødighedshorn af både og udstyr, gav igen i år et rekordstort samlet besøgstal på hele 21.497.

- Derfor er det besluttet af afholde den populære flydende udstilling i Ishøj de næste tre år og forhåbentlig i mange år fremover. Bortset fra et par korte byger om fredagen, så var der fint vejr under udstillingen og især søndag bød vejrguderne på lunt sommervejr, Her var der trængsel på flydebroerne og i den store udstillingshal. Begge steder var der travlhed med at vise både og grej frem,  forklarer Henrik Jørgensen fra Ishøj Båd- og vandsportsmesse.

Snak med eksperter

Publikum fik sig gode snakke med bådeksperterne, der blev fortalt skipperskrøner. Udstillerne syntes at stemningen var fantastisk, lyder det i en pressemeddelelse fra Tempohuset A/S, der står bag udstillingen.

Kommentarer fra udstillerne

”Vi er godt tilfredse. Det var et fint arrangement, der var godt besøgt. Vi havde stor succes med vores sejlads med besøgende i vores Anytec 27 med en 350 hk Suzuki med DuoProp og en 12 personers Rib-it med 2x325 hk Suzuki motorer med DuoProp. Vi sejlede hver time og alle ture var fuldt bookede. Vi har allerede bestilt stand til næste år,” fortæller Per Breinbjerg fra Johs. Thornam.

”Det var en superfin og velbesøgt udstilling med fint vejr og mange interesserede. Vi var især glade for, at der var god interesse for vores Italia Yacht 9.98 Club og vores Invictus 250 motorbåd. Jeg synes der var større interesse for sejlbåde i år, og det er positivt for os der sælger sejlbåde. Vi kommer igen næste år,” siger Mads Elleskov, Maritimt Center Helsingør.

Publikum: Vi glæder os til næste gang

Gæsterne var også positive efter udstillingen i Ishøj.

”Min kæreste og jeg var der i lørdags. Vi synes det var en super messe, med mange spændende ting og stande. Alle dem vi talte med i standene var meget flinke og gav sig tid til at svare på spørgsmål.  Det var dejligt, at se alle de skønne og dejlige både, både udvendig og indvendig.  Vi glæder os til næste gang,” sådan skrev fx Carsten Sønderlev på udstillingens Facebook-side efter sit besøg. Her fik udstillingen generelt rosende omtale af publikum.

Klar igen næste år

- Vi håber vi ses igen til næste år. Vi sender mere info. om Boatshow 2019 ud inden for kort tid, fortæller mandskabet fra Ishøj Flydende: Stewart, Jørgen, Lisbeth, Brian, Bengt, Gert, Tina, Kim og Henrik.

Dansk Søredningsselskab fik lørdag overrakt Danboat prisen på 10.000 kr for deres enestående frivillige indsats, hvor de pt. har været kaldt ud til havarister 563 gange i år. Prisen blev overrakt af Danboats formand Jens Quorning, th. I år tildeles prisen til Dansk Søredningsselskab, som altid står klar til at hjælpe de mange sejlere på vandet, fortalte formanden for Skib & Båd (Danboat). Fra venstre ses Jesper Højenvang fra FLID-havnene, Kristian Hansen fra Dansk Søredning, Henrik Jørgensen fra Tempohuset og Danboat-formand Jens Quorning.

 

Den danske bådbranche bakker godt op om Ishøj-udstillingen. 

Johs. Thornam og andre sejlede ture med publikum. Her Per Breinbjerg i Anytec 27.

Maritimt Center Helsingør udstillede Italia Yacht 9.98 Club og denne smarte speedbåd, ligeledes fra Italien.

content-loader
content-loader
content-loader