Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

KDY suveræne i Kerteminde - seks prikker i seks sejladser

Ingen kunne slå KDY-sejlerne i lørdagens ligasejladser. Frederikshavn er nu på en skuffende fjerdeplads. I kvindernes Champions League er Hellerup i front.

Af Sara Sulkjær |

KDY, der ved sidste stævne i Sejlsportsligaens 1. division måtte se sig slået af frederikshavnerne, har for alvor fundet farten i farvandet ud for Kerteminde. 

I seks sejladser har teamet inkasseret seks prikker, hvilket naturligvis sikrer holdet en samlet førsteplads. Næstbedst er Hellerup Sejlklub, der med en 5-1-1-2-1-1-serie netop sniger sig ind foran Horsens. 

Frederikshavn slået ud af kurs

Først på fjerdepladsen overnatter det ellers så suveræne team fra Frederikshavn. En - for nordjyderne - middelmådig serie på 1-2-2-1-5-2 er langt fra nok til at sikre en placering i toppen på Fyn. 

Blot to point har teamet til gengæld til stævnets andenplads, hvorfor en podieplacering bestemt er indenfor rækkevidde, når søndagens sejladser skydes i gang. 

Lige efter Frederikshavn følger Kerteminde, der på hjemmebanen har meget at kæmpe for. Se resultatlisten her

Danskere forrest i Champions League

Det er ikke kun i Kerteminde, at der bliver dystet i J/70erne. Kiel danner således rammen om kvindernes Champions League-stævne, hvor tre danske teams er til start. 

Helt i front med tre prikker i tre sejladser, mens KDY følger lige efter med en 2-1-1-serie. 

- Alt i alt en god dag på Kielerbugten. Banelederen var udfordret, idet vi havde alt fra vindstille til 10 m/s fra 360 grader, kraftig regn- og tordenbyger, men hun gjorde et godt stykke arbejde. Vejret var tricky, men sjovt at sejle i, forklarer KDY-sejler, Henriette Koch. 

Se resultaterne fra kvindernes stævne her

Også i Kerteminde har vejret vist sig fra sin alsidige side. Foto: Frederik Sivertsen

content-loader
content-loader
content-loader