Gå til hoved-indhold
De danske KDY-kvinder sluttede på den øverste podieplads med Hellerup Sejlklub lige efter. Foto: Sven JürgensenKapsejlads
De danske KDY-kvinder sluttede på den øverste podieplads med Hellerup Sejlklub lige efter. Foto: Sven Jürgensen

Dansk team vinder kvindernes Champions League i Tyskland

KDY fortsætter sejrsstimen fra Sejlsportsligaen og kan nu skrive Champions League-vinder på CV'et. Hellerup Sejlklub tog andenpladsen foran tysk hold.

Af Sara Sulkjær |

Smilene er store i KDY mandag aften. Først skrev klubbens hold i Sejlsportsligaen historie, da de med 11 prikker ud af 11 mulige søndag sikrede sig førstepladsen i Kerteminde. 

Mandag fortsatte KDY's kvinder så den gode stime, da de øverst på podiet kunne lade sig overhælde med champagne i Tyskland som vinderne af det første kvindelige Champions League-stævne. 

Vekslende vejr 

En flot præstation af Henriette Koch, Anne Sofie Munk-Hansen, Tina S. Gramkov, Lotte Meldgaard og Helle Ørum, der sluttede på 29 point med seks point til andenpladsen. 

Her havde endnu et dansk hold fra Hellerup Sejlklub bidt sig fast med et gab på 13 point til holdet på tredjepladsen, tyske Akademischer Segelverein Warnemünde. 

I alt ti teams havde fundet vej til stævnet, hvor de i tyve flights oplevede yderst vekslende vejr. Særligt den første dag var en udfordring med alt fra nærmest vindstille til meget vind. 

Særlig præmie til WOW 

Mens to danske teams tog sig af top-2-placeringerne, afslutter Women On Water-holdet ringen sidst i tabellen. 

Med to tredjepladser som bedste placeringer må kvinderne, der ikke tidligere havde sejlet sammen, nøjes med en særlig præmie som ros for deres deltagelse trods de manglende timer sammen.

Næste stop for kvinderne er Women On Water-stævnet i Sundby Sejlforening, der sejles den 22.-23. september. Information og tilmelding til stævnet kan findes her

Se de samlede resultater fra Champions League her

content-loader
content-loader
content-loader