Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Fra venstre ses Katja Salskov-Iversen, Jena Mai-Hansen og Lin Cenholt. Katja og Lin sejler på Vestas M32 VIP-katamaran under Volvo Ocean Race i hele verden.

Jenas kurs mod Vestas-båden i Brasilien - men med flyver

49eren Jena Mai-Hansen gaster for Vestas-båden, men kun på udvalgte etaper. Hårdeste etape springer hun over og flyver til april istedet til Brasilien, hvor hun sejler med i Volvo-sejladsen.

Af Troels Lykke |

Vestas 11th Hour Racing og de andre både i Volvo Ocean Race har i går startet 7. etape fra Aukland mod Itajai i Brasilien.

Verdensmestrene i 49erFX, Jena Mai Hansen og gasten Katja Salskov-Iversen, der nu træner i deres jolle på Mallorca med OL-landsholdet, skriver på Vestas 11th Hours facebook-side.

- Det bliver den længste rute (på over 7.000 sømil, der tager 20 dage, red.), og det bliver en hård omgang. Vi hepper og følger med, alt hvad vi kan fra Danmark og Mallorca, hvor vi starter ny træningslejr på onsdag. Derefter flyver Jena til Brasilien for at være der, når bådene kommer i land. Herfra overtager Jena posten og sejler med videre rundt om jorden.

Jena Mai-Hansen stiger på Vestas-båden i Brasilien den 22. april, når den stikker nordpå mod Newport i USA.

Se hvor bådene ligger lige nu i Volvo Ocean Race. Vestas 11th Hour Racing er lige nu i front. Men feltet kæmper nu for at komme ned i lavtryk, så de finder 'motorvejen' mod Kap Horn.

content-loader
content-loader
content-loader